imran2580
Üye
-
Konu Sahibi
-
1520 baktın mı?Sagolun arkadaslar açikcasi benim favorim nokia 930'du ama internette okudugum bagzi seyler rahatsiz etti beni, telefonun asiri isinmasi, sd kart slotu ve kulaklik olmamasi gibi seyler bu yüzden biraz daha fikirlerinizi alirsam z3'e dogru yönelecegimi düsünüyorum. Pisman olmak istemem bu üç telefonud'a elime aldim üçüde gerçekten çok güzel, aceleyle alip pisman olmak istemiyorum
Aslinda ilk önce bu modele bakmistim (arkadasimda var ve çok manyak foto çekiyor) ahahaha ama telefoncuda 1520 yok sadece 930 wp daha önce hiç kullanmadim ama okadar rahatsiz edici degil stor'da bütün kullandigim uygulamalar var tek sorun clash of clans oyununun olmamasi1520 baktın mı?
OnePlus alAslinda ilk önce bu modele bakmistim (arkadasimda var ve çok manyak foto çekiyor) ahahaha ama telefoncuda 1520 yok sadece 930 wp daha önce hiç kullanmadim ama okadar rahatsiz edici degil stor'da bütün kullandigim uygulamalar var tek sorun clash of clans oyununun olmamasi.. Yurtdisindayim ve abone paketimle bu yazdigim üç telefon ayni fiyatta. Cidden çok kararsizim.. Su an kullandigim sony xperia sp (2 yil kullandim) bu yüzden z3'te biraz çekici geliyor aliskanliklar, android sistem anladiniz siz beni
O ne hiç duymadimOnePlus al
z3 al ozamanO ne hiç duymadimkafami karistirdin simdi ahhaha(malesef yok bu model) ya simdi s6, htc one falan bu telefonlari alabilirim ama fiyatlari çok pahali.. Onun için ortalama ayni donanima sahip üç uygun modeli seçtim ve bunlar arasindan bir seçim yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?