bulentercan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben diyom 1700 tl sen diyon 2400 tlone m8 al.
Neden z2 alamayımm z2 1699 tl fiyatlardan emin olarak konuşMesajlara bakmadim z2 yi görünce m8 e de yeter diye düşündüm. Öyleyse z2 de alamazsın
Evet çoğu kişi 2k ekranı gereksiz buluyorHemen herkez z2 tavsiye etti e android lollipop alıyo o zaman z2 vs g3 savaşının galibi z2g2 kullanıcısı olarak g3 tavsie etmem neden dersen kasa kalitesi öncelikle g2 gibi tok durmuyor ele alınca + 2k ekran fazla şarj harcıyor vs. z2 iyi bir tercih olur .
telefon gayet normal ısınıyor telefonu aldıktan sonra 3. güncellemeyi aldı ısınma sorunu kalmadı.Artık diğer telefonlar ne kadar ısınıyorsa z2 de o kadar ısınıyor.LG G3 32gb Tavsiye Ederim Arkadaşımda Var z2 çok Isınıyor tavsiye etmem (sony z2 ısındığı için z3 soğutma bakırları koydu dip not )
lg g3 4k mı ekrann sen araştır öle gel 2 k ekran olmasın oLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesine güvenen arkadaşların sözüne inanmakLG G3 al bence 4k video çekiyor demişler lg g3 4k ekran onu napcaz
tüm telefonları alalım görsel olarak yazılımda ne kadar değişiklik oluyor..Stamina modu koydular z2 ye bak bakalım z2 kadar pili uzun giden başka telefon varmıSony tam bir yazilim fakiri esimde arc s vardi gecen z2 inceledim ustune hicbisey koymamislar g3 yazilim konusuda mukemmel ekran kesinlikle g3 daha iyi 2k sikintili falan diyorlar alakasi yok batarya cikiyor kart takiliyor her yonden eziyor yani z2 sadece kasa kalitesi var gerisi tirt
kamerada nasıl g3 önde diyebiliyorsunuz anlamıyorum her seferinde buraya foto karşılaştırması koymaktan bıktım neyse koymacagım foto bu sefer sen ne diyorsan öle olsunG3 önerdiğim söylenemez ama objektif olmakta fayda var. Bir kere G3'ün pili 2610 mAh değil, 3000 mAh. Kamerada G3 önde (Megapiksel sizi yanıltmasın). Pilde Z2 önde. İşlemcide Z2 önde. Ekranda G3 önde. Bütçe varsa Z3 veya Note 4 gibi modeller düşünebilirsiniz.
internette sucrofe nin sony düşmanlığı hakkında bilgi mi veriyorİnternete bi' bak istersen.
öncelikle kardeşim bu dobra dobra konuşmalarından dolayı seni tebrik ediyorum helal olsun sana...İşlemcide Z2 önce çünkü G3'ün 2K ekranı varken Z2'nin fu ll HD ekranı var. 0.2 GHZ 2K ekranı örtmez herhalde. Kamerada G3 önce diye biliyorum araştırmalarının sonucunda. Z2 öndedir belki, yanılmış olabilirim. Sony'e düşmanlığım yok. Z2'nin birtakım sorunları yüzünden kin beslemiş olabilirim ama yeni serilerde düzeltilmiş. Z3'te de sorunların tamamen kalktığını düşünüyorum.
2K zaten cok gereksiz yaG3 ileride kasacak. 2k S801'e yetmiyormuş.
öncelikle kardeşim bu dobra dobra konuşmalarından dolayı seni tebrik ediyorum helal olsun sana...
g3 de 2 k ekran var ama z2deki gibi oyunları fu ll oynatıyormuş yani işlemciye etkisi yok 2 k ekran var ama oyunlar fu ll hd çalısıyor.
Hocam bugun elime g3 gecti 3 gb ram li olani baktim ram kullanima 1.9 gb ti sasirdim valla 2 gb ram li olan surume acidim
Bende biliyorum 1.9 kullanmadigini zatenntoplam ram o kadar bile yoktur o da 1.5 kullanir farki kalmaz gun gectikce siser zaten tavsiyem nexus serisi 500 uzerine cikmaz ram2 gb ram olunca da1.9 kullanacak degil heralde.
Dedigin gibi olmuyo o isler.
Sony nin arayuzunu ve dis tasarimlarini hic begenmiyorum G3 de saglamlik hissiyati vermiyo insana ama arayuz ve hizi cok cok iyi.
Bu zamanda hiz konusunda birbirinden geri kalacak cihaz pek kalmadi o yuzden akilli telefon alirken ilk olarak bataryaya bakarim ben.Hangisinin bataryasi iyidir bilmiyorum kullanmadan ama batarya konusunda G2 gibi bi cihaz tanimiyorum.2K ekranlar cogalmaya basladi o yuzden artik batarya iyice sikinti.Iphone 5s sahipleri gibi girdigimiz her mekanda ilk priz yerini sorariz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?