@@DiAbLo@@
Üye
Kardeşim lütfen şu esprili konuşmaları yanlış anlayıp böyle tepkiler vermeyin ya. Ben seni gayet iyi anlıyorum ben de aynı durumdaydım telefonu almadan önce. Son 10 konumun 5 tanesi telefon fikrindedir. Benim demek istediğim burada millet açıklama yapmadan şunu şunu al derse senin soru işaretlerin gitmez. En azından öyle yapıp gözle görünür birkaç özelliği hakkında bilgi sahibi olursun demek istedim. Yanlış anlaşıldıysam affolaYanlız ben kullanan veya tecrübesi olanlar için yazdım ben bilmiyor muyum mağzaya gidip bakmayı ama s5 e bakarsın note 3 e bakarsın güzel telefon 6 ay kullandıktan sonra bir bakarsın ki kenarlar soyulmuş satsan 5 para etmez. Ayrıca mağzada ısınmasına vs bakamazsın bunlar uzun süreli isler hiç olmazsa 2-3 aydır kullananların iyi kötü bir fikri olur. Ayrıca forumlar fikir edinmek icindir kıyas.la gibi sitelerde sadece donanım karşılaştırılır ve buna bakarsak s5 gibi bir telefon çok iyidir. Kısacası kullanıcı deneyimleri çok önemlidir.
sucrofe beni güldürüyorsun artık her yerde sony düşmanı yorumlar bari düşmanlığının sebebini acıklada herkes öğrensin artıkKamera parçaları Sony'den alınıyor ama Sony kendi cihazına güzel kamera koyamıyor. G3 daha önde kamera bakımından Z2'den.
kardeşim tasarım g3 iyi diye bişey yok zevkler ve renkler tartışılmaz örneğin kimse z2 nin kenarlarını sevmiyor ama bana göre gayet hoş duruyokardeşim sen bi drop test vb. İzle öyle karar ver ama g3 tek düşmede ekran gidiyor bunu izledim fakat sony kalitesi ve saglamlığı tartışılmaz sony den sağlam telefonu bi nokia yapıyordur heraldeben olsam nexus 6 çıkacakken ikisinede bakmam telefon alırkende özelliklerine degil severek kullanabileceğin bi şeye bak iç dış tasarım Hesabı şahsen lg G3 Ün kabı ve pastel renklerin önde oldugu teması z2 den kat kat iyi
sucrofe beni güldürüyorsun artık her yerde sony düşmanı yorumlar bari düşmanlığının sebebini acıklada herkes öğrensin artık
kardeşim tasarım g3 iyi diye bişey yok zevkler ve renkler tartışılmaz örneğin kimse z2 nin kenarlarını sevmiyor ama bana göre gayet hoş duruyokardeşim sen bi drop test vb. İzle öyle karar ver ama g3 tek düşmede ekran gidiyor bunu izledim fakat sony kalitesi ve saglamlığı tartışılmaz sony den sağlam telefonu bi nokia yapıyordur heralde
kardeşim kusura bakma gercekten yeni gördüm şahsen kısmınıfarkındaysan orda Şahsi bir görüş de bulundum
Sorun değilkardeşim kusura bakma gercekten yeni gördüm şahsen kısmını
İnternete bi' bak istersen.sucrofe beni güldürüyorsun artık her yerde sony düşmanı yorumlar bari düşmanlığının sebebini acıklada herkes öğrensin artık
E malum 30-40 liraya usb bellek almıyorum ki 1600-1700 liraya telefon alıyorum bu da benim için gerçekten hatrı sayılır bi para asgari ücretin nereden baksan 1,5 katı bu kadar para verince iyi bir telefon almak isterim. Ve bence bu kadar araştırma yapılması normal beni yanlış anlama hayal kırıklığına uğramak istemem.Kardeşim lütfen şu esprili konuşmaları yanlış anlayıp böyle tepkiler vermeyin ya. Ben seni gayet iyi anlıyorum ben de aynı durumdaydım telefonu almadan önce. Son 10 konumun 5 tanesi telefon fikrindedir. Benim demek istediğim burada millet açıklama yapmadan şunu şunu al derse senin soru işaretlerin gitmez. En azından öyle yapıp gözle görünür birkaç özelliği hakkında bilgi sahibi olursun demek istedim. Yanlış anlaşıldıysam affola
Haklısın kardeşim ben de 2 hafta önce aldım Z1'i az çok anlıyorum. Ama demek istediğim bir telefonu eline alınca seversin mesela çok kişi G2 ile Nexus5 önerdi ekranı yüzündenfakat ben teknosa da elime aldığımda Z1'i çok beğendim kurcaladım iyice ve bana daha güzel geldi severek aldım anlayacağın. Şimdi benim de sana söylemek istediğim bu. Aralarında pek fark yok donanımları açısından bu iki telefonun. Yani işlemcinin 2.0 veya 2.2 olması çok şey değiştirmez ama bana göre kamera ve sağlamlık açısından Z2 derim.E malum 30-40 liraya usb bellek almıyorum ki 1600-1700 liraya telefon alıyorum bu da benim için gerçekten hatrı sayılır bi para asgari ücretin nereden baksan 1,5 katı bu kadar para verince iyi bir telefon almak isterim. Ve bence bu kadar araştırma yapılması normal beni yanlış anlama hayal kırıklığına uğramak istemem.
Genelde Li-İon pillerin döngüsü böyle bunun telefona göre değişmesi zor ama sen kalibre yaparak sürekli şarja takıp uzun zaman şarjda kullanmazsan bu döngüyü artırabilirsin.Azmış ya değisim xperia da çok zor diye duydum.
İste benim için kullanların tavsiyesi çok önemli.Z2 kullanıyorum ve Z2 almanı tavsiye ederim.
Kesinlikle katılıyorum bu yüzden alacak arkadaşa da aynı şekilde kontrol öneriyorum. Kesinlikle eline alıp da bir kontrol etmeli telefona aşık olmalı tam anlamıyla.arkadaşlar daha dün inceledim abimle ben Z2'yi aldım elime abimde G3'ü. tasarım olarak bence ikisi de iyi ama G3 önde. kameraları açtık, ve sağa sola hızlıca çevirdik. Z2'nin kamerası harikaydı. G3'te titreme vardı( çok fazla belli olmuyor ama.. ). ben kamera konusunda Z2 derim.. birde Z2 daha sağlam bence G3 güven vermiyor pek, yere düşünce camının kırılma ihtimali çok yüksekmiş gibi görünüyor.
Aslında SnapDragon 801 diye bir şey yok. 2.5 Ghz olan modeller SnapDragon 800'ün AC olan modelleri.Z2 nin işlemcisi snapdragon 801 ,G3 ün işlemcisi snapdragon 800 yani eski..CPU ise her ikisinde aynı 2.3 ghz krait 400..
sony kamerada genelde en iyidir .pil G3 de 2610 yazıyor ..3000 . olması beklenir..kontrol etmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?