Telefon Tavsiyesi Lg g3 vs Sony Xperia Z2

Kardeşim lütfen şu esprili konuşmaları yanlış anlayıp böyle tepkiler vermeyin ya. Ben seni gayet iyi anlıyorum ben de aynı durumdaydım telefonu almadan önce. Son 10 konumun 5 tanesi telefon fikrindedir. Benim demek istediğim burada millet açıklama yapmadan şunu şunu al derse senin soru işaretlerin gitmez. En azından öyle yapıp gözle görünür birkaç özelliği hakkında bilgi sahibi olursun demek istedim. Yanlış anlaşıldıysam affola

oznkrts

Üye
ben olsam nexus 6 çıkacakken ikisinede bakmam telefon alırkende özelliklerine degil severek kullanabileceğin bi şeye bak iç dış tasarım Hesabı şahsen lg G3 Ün kabı ve pastel renklerin önde oldugu teması z2 den kat kat iyi

Kamera parçaları Sony'den alınıyor ama Sony kendi cihazına güzel kamera koyamıyor. G3 daha önde kamera bakımından Z2'den.
sucrofe beni güldürüyorsun artık her yerde sony düşmanı yorumlar bari düşmanlığının sebebini acıklada herkes öğrensin artık kardeşim tasarım g3 iyi diye bişey yok zevkler ve renkler tartışılmaz örneğin kimse z2 nin kenarlarını sevmiyor ama bana göre gayet hoş duruyokardeşim sen bi drop test vb. İzle öyle karar ver ama g3 tek düşmede ekran gidiyor bunu izledim fakat sony kalitesi ve saglamlığı tartışılmaz sony den sağlam telefonu bi nokia yapıyordur heralde

oznkrts

Üye

farkındaysan orda Şahsi bir görüş de bulundum

Konu Sahibi
E malum 30-40 liraya usb bellek almıyorum ki 1600-1700 liraya telefon alıyorum bu da benim için gerçekten hatrı sayılır bi para asgari ücretin nereden baksan 1,5 katı bu kadar para verince iyi bir telefon almak isterim. Ve bence bu kadar araştırma yapılması normal beni yanlış anlama hayal kırıklığına uğramak istemem.

Tepkiler: spacekiller
Haklısın kardeşim ben de 2 hafta önce aldım Z1'i az çok anlıyorum. Ama demek istediğim bir telefonu eline alınca seversin mesela çok kişi G2 ile Nexus5 önerdi ekranı yüzündenfakat ben teknosa da elime aldığımda Z1'i çok beğendim kurcaladım iyice ve bana daha güzel geldi severek aldım anlayacağın. Şimdi benim de sana söylemek istediğim bu. Aralarında pek fark yok donanımları açısından bu iki telefonun. Yani işlemcinin 2.0 veya 2.2 olması çok şey değiştirmez ama bana göre kamera ve sağlamlık açısından Z2 derim.

Konu Sahibi
Z2 de batarya kaç döngü bilen var mı

Li-İon piller genelde 300-350 oluyor

Konu Sahibi
Azmış ya değisim xperia da çok zor diye duydum.

NEXUS

Üye
-Lg g3 kesinlikle alma.
Android 5.0 Lollipop Gelecek Sene Android M çıkınca g3 e yeni L gelecek
Kısaca Her Türlü Z2

Azmış ya değisim xperia da çok zor diye duydum.
Genelde Li-İon pillerin döngüsü böyle bunun telefona göre değişmesi zor ama sen kalibre yaparak sürekli şarja takıp uzun zaman şarjda kullanmazsan bu döngüyü artırabilirsin.

lg g3 tavsiye ederim sony her 6 ay bir model cıkarıyor insanın hevesi kursagında kalıyor z3 çıkmadan z4 haberleri geldi z4 cıkacak z5 haberleri gelecek

FK5896

Üye
arkadaşlar daha dün inceledim abimle ben Z2'yi aldım elime abimde G3'ü. tasarım olarak bence ikisi de iyi ama G3 önde. kameraları açtık, ve sağa sola hızlıca çevirdik. Z2'nin kamerası harikaydı. G3'te titreme vardı( çok fazla belli olmuyor ama.. ). ben kamera konusunda Z2 derim.. birde Z2 daha sağlam bence G3 güven vermiyor pek, yere düşünce camının kırılma ihtimali çok yüksekmiş gibi görünüyor.

Tepkiler: @@DiAbLo@@
Kesinlikle katılıyorum bu yüzden alacak arkadaşa da aynı şekilde kontrol öneriyorum. Kesinlikle eline alıp da bir kontrol etmeli telefona aşık olmalı tam anlamıyla.

Tepkiler: FK5896
Z2 nin işlemcisi snapdragon 801 ,G3 ün işlemcisi snapdragon 800 yani eski..CPU ise her ikisinde aynı 2.3 ghz krait 400..
sony kamerada genelde en iyidir .pil G3 de 2610 yazıyor ..3000 . olması beklenir..kontrol etmek lazım..
Aslında SnapDragon 801 diye bir şey yok. 2.5 Ghz olan modeller SnapDragon 800'ün AC olan modelleri.