Lg g3 v21a güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

repix

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 v21a güncellemesi
Az önce yazılımı kontrol ettiğimde 246mb boyutunda v21a yı gördüm indiren kuran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirmi?şimdiden teşekkürler...

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Bende gozukmedi . cihaz fransa cihazi.

bilal72

bilal72

Üye
Neyin nesi ki bu güncelleme?
Biz marshmalow beklerken...

bmw_m6

bmw_m6

Üye
geldimi sizlere guncelleme bebnde hala gozukmuyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
belki test güncellemesidir mutlaka birşeydir yani boşa gelmez

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Bana geldi ama yuklenmiyor. Her seferinde sunucu hatasi bildirimi geliyor.

repix

Üye
    Konu Sahibi
Sadece google yamasıymış arkadaşlar bişi değişmedi ama vardır bi sebebi kurdum aynen devam.marshmelo nezaman acaba lg g3 için bide hafıza kartınıda dahili olarak görecekmiş 6 da bugün okudum biyerde.
Benim lg g3üm 412 sersi şimdiye kadar hiç sorunsuz.duyuyorumda ne kadar sorunlu teller varmış şükür diyorum sanırım çek cumhurriyeti için miş bendeki daha türkiye almadan güncellemeleri alıyorum.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
güncelledim değişiklik yok

turancen

turancen

Üye
4 saati zor bulan ekran süresi şimdi bu güncellemeden sonra 3 saati zor bulmaya başladı, eğer bu böyle devam ederse 4.4.2 dönmeme az kaldı :( android 5 bu g3 e hiç yaramadı arkadaş. Android m çıkacak diye bekliyorum ama sinirlerim yükselmeye başladı yavaş yavaş

kralberk13

kralberk13

Üye
4 saati zor bulan ekran süresi şimdi bu güncellemeden sonra 3 saati zor bulmaya başladı, eğer bu böyle devam ederse 4.4.2 dönmeme az kaldı :( android 5 bu g3 e hiç yaramadı arkadaş. Android m çıkacak diye bekliyorum ama sinirlerim yükselmeye başladı yavaş yavaş
sakin ol nasıl olsa çıkçak kibirlenme boşver bekleme kaldı sadece

bilal72

bilal72

Üye

Murats_1990

Üye
Merhaba kardeşim bende dediğin tarihlerde güncelledim lakin wireles sorunu yaşıyorum bağlanıyor ama nete girmiyor onun dışında bir sıkıntı yok şuan...

Takipçi Satın Al

Üst Alt