LG G3 tüm detayları ile karşınızda: 5.5 inç ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 2GB/3GB RAM ve dahası

Şimdi bildiğim kadarıyla quad hd farkını pek gözümüz tam fark edemiyor. Peki bu oyun performansını nasıl etkiliyor 1080px ekran çözünürlüklü bir telefona göre ?
daha yüksek çözünürlükte olduğu için 1080p'den bence çok gereksiz ve bu çözünürlük tabi ki gpu'yu zorluyacak bunun sonucuda oyun performansı düşmüş olucak ama 1080pde kullansaydı bu ekran kartını(gpu) mükemmel olurdu

Quad Hd için daha uygun bir gpu yok mu?

Invoke

Üye
Şimdi bildiğim kadarıyla quad hd farkını pek gözümüz tam fark edemiyor. Peki bu oyun performansını nasıl etkiliyor 1080px ekran çözünürlüklü bir telefona göre ?

Ben o lafa inanmıyorum açıkcası. Farkı ayırt edemiyormuşmuşuz da... Cihaz gelsin görürüz farkı.

Aynı işlemci, aynı grafik yongası, neredeyse aynı çipset daha güçlü ekran ve aynı batarya. Yani üreten kısım aynıyken tüketen kısım daha güçlenmiş oluyor.
Quad Hd için uyumlu bir gpu yok mu?

Uyumlu zaten. Uyumlu olmak başka bir olay daha akıcı olması başka bir olay.

Tepkiler: Microsoft Corporation
Orası öyle tabiki gelince göreceğiz sadece herkes böyle diyor insan gözü felan göremiyor diye sadece bildiğimi söyledim ama gelince bakalım algılayabiliyor muyuz göreceğiz.

Yanlış kullanmışım uyumlu değilde daha uygun kelimesi daha iyi olurdu herhalde

0MG90

Üye
Yorumum neden silindi?

meg1ddo

Üye
GPU oyunun grafiklerini işlemek için çalışır ekran piksellerini çalıştırmak için değil adı üstünde grafik işlemci, oyun 1080p de çalışıyorsa 2K da da çalışır aynı oyun sonuçta. GPU nun ekran çözünürlüğü ile ilgisi yok, işlemcinin var.

Full hd ekran olsa kesinlikle kusursuz bir telefondu ama bu haliyle değil

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
2K konusunda önyargı var ama önce performansı görelim derim.

Tepkiler: Microsoft Corporation

sasua42

Üye
Hayda süper ya 5 ay daha bekleyip lg g2 yerine lg g3 almayan kafamı duvarlara vurup pekmez cikartasim geliyor: )

Tepkiler: Dede
İnşallah ben yurtdışına çıkmadan gelirde alırım tabi uygun fiyat olursa 2000 tl gibi

Türe

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bence performansı gayet iyi.

Tepkiler: Dede
2TB Arttırılabilir Hafıza Yokmuş Zaten O Kadar Hafıza Kartı Yok Olsada Amacı Sırf 4K Olur 4K Demişken Aceba Kaç Fps Video Çekebiliyor ?

2TB Arttırılabilir Hafıza Yokmuş Zaten O Kadar Hafıza Kartı Yok Olsada Amacı Sırf 4K Olur 4K Demişken Aceba Kaç Fps Video Çekebiliyor ?

120 FPS. (Diyen siteler var) Gsmarea ise şöyle demiş:
2160p@30fps
1080p@60fps

Son düzenleme:
SlowMotion oynatabiliyormu acaba

Tepkiler: MCR Killjoy
G2 ile aynıı fiyattan cıkacak

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.