LG G3 Şarj ve Yüksek Sıcaklık Sorunu

açıklama yapmadı vermicek diye . İlk alacak cihazlar arasında isimleri yok sadece
Zaten kıyamet orada kopuyor
Nasıl ilk almaz diye yani ilk verdiği isimler %100 alacak ama s5 için hazırlanıyoruz hazırlanıyoruz diyip Ram yetersizliğinden dolayı iptal ettik diyip paçayı sıyırabilir

Zaten kıyamet orada kopuyor
Nasıl ilk almaz diye yani ilk verdiği isimler %100 alacak ama s5 için hazırlanıyoruz hazırlanıyoruz diyip Ram yetersizliğinden dolayı iptal ettik diyip paçayı sıyırabilir
öyle yaparsa siz haklısınız ama eminim note 3 ve s5 alacaktır. çünkü s4 ile s5 aynı android sürümünde kalamaz.

csbaz

Üye
G3 de ısınma sorunun olduğunu biliyoruz da 90 derece normal değil.Servise doğru depar at sen en iyisi.

Yaparsa değil denilen cihazlar için yapmasa bile yapmisligi var bunları
Hangi cihaz için yaptı s3 için mi? Aralarında 1 yıl olan Xperia sp de almadı 4.3 sonmus onlar için üstelik güncelleme de aldı yani s3. 4.0.3 ile çıktı 4.3 e kadar aldı. Almadı denilemez

H0lligan

Üye
Sen tartismaya yer ariyorsun sanirim ama emin ol seninle tartismicam sadece sunu soyluyorum once bi oku.
Arkadas guncelleme verilecek dedikden sonra bahane bulup vermediklerini soyledi bende onu destekledim s3 lafida gecmedi hani guncelleme vericez diyip cihazin satilmasi icin palavra yapip guncelleme felan vermiyorlar biz sadece bunu diyoruz HİC guncelleme almiyor diyon olmadi olucaginida sanmam.

Tepkiler: tifazcik
ne zaman teli kullansam cok ısınıo en son yine ısındı ve acılmadı anakart yanmıs anakart deişti tel sürekli 35-40 derecede

Metin137

Üye
Şuan hangi android sürümünü kullanıyorsun 5.0 mı

kesinlikle garantiye yollamalısın

Bende de g3 var, şarj ve ısınma sorunu bu kadar çok yok. Bence senin telefon arızalı olabilir garantiye yolla.

Son düzenleme:
Tepkiler: cihanata_1
bendede g3 32 gb var ne ısınma ne şarj olmama durumu var 1.30 saatte doluyo 5saat ekran süresi veriyo sizin cihaz hatalı olabilir

daha önce göndermistim yazılımmı ne degismis yine aynı. yazın sıcaklarda nete hic giremiyom