BurakTura
Üye
-
Konu Sahibi
-
1- Isınma sorunu G3 de kronik sadece sizin başınıza gelmedi
2- Eğer telefonun şarj harcanımı, dolumundan daha fazla ise şarj azalır
3- bi fikrim yok
Ana kartin VRM yongalari ?çoğu işlemci kendi sıcaklığını doğru ölçemiyor
eğer 90 derece görürken elinizde bi yanma hissetmeden (ısınma değil yani tutulamayacak hatta ellenemeyecek kadar sıcak olmalı
süt 80 derece de kaynıyor sıcak süt dolu bardağa ellemekten daha fazla ise garanti yolu görünüyor)
benim anakartın VRM yongaları 75 derece elimi 5 sn den fazla tutsam yanık olşuyor
işlemcinin ana güç besleme için güç kaynağından güçü regule eden yongalarAna kartin VRM yongalari ?
Tamamda yonga ne yonga ?işlemcinin ana güç besleme için güç kaynağından güçü regule eden yongalar
Tamamda yonga ne yonga ?
Allah iyiligini versin bende dedim yonga monga vrm felan ne ayak pc ymis
Mofset yazanlar VRM ler bunların üstünde soğutma oluyor
G3 de 2k ekran var pili resmen içiyor ve ısınmanın en büyük etkisi ekran eğer ekran parlaklığını %25 de kullanırsanız telefonunuz şarj olacaktırEvet sıcaklığı ciddi derecede yakıyor yani telefonun.
Ayrıca bugüne kadar bir çok cihaz kullandım Note 2 , Z3 vs. İkisindede Modern Combat Oynadım Şarjdayken Çatır Çatırda Doldurdu Şarjlarını Ama Bunda Oyun Bile Yok Daha . Snapchatteydim sadece o kadar.
S3 de bazi romlardan dedigin gibi sarjda azaliyordu bazilarinda olmuyordu ozellikle telefonu asiri isitan romlarda yani sistemsel olabilir benceEvet sıcaklığı ciddi derecede yakıyor yani telefonun.
Ayrıca bugüne kadar bir çok cihaz kullandım Note 2 , Z3 vs. İkisindede Modern Combat Oynadım Şarjdayken Çatır Çatırda Doldurdu Şarjlarını Ama Bunda Oyun Bile Yok Daha . Snapchatteydim sadece o kadar.
Keşke almasaydım dedirtti sağolsun telefon. gerçi başka çarem yoktu. z3 te hiç bir şekilde telefonu sadece geceden geceye şarj ederim ve cidden bir sürü program oyun yüklüydü. bu telefonda sadece bir oyun yükle ve sosyal ağlar 3 saat kullanabiliyorum telefonu deliricem ısınması , şarjda kullanınca şarj olmaması cabası vallahidemek istediğim elde tutunca en fazla terleme yapıyorsa G3 ısınan bi telefon garantiye verseniz büyük ihtimal bi sorun yok diye geri gönderirler. Yeni nesi telefonlarda biraz ısınma göz ardı edilecek bi kusur sonuçta giriş seviyesi bi laptoptan daha fazla bi işlem gücüne sahip bi cihazı fansız ve küçük bi kutuda kullanıyorsunuz
G3 de 2k ekran var pili resmen içiyor ve ısınmanın en büyük etkisi ekran eğer ekran parlaklığını %25 de kullanırsanız telefonunuz şarj olacaktır
Dediğim gibi telefon alalı 1 hafta olmadı. Orjinal Şarj CihazıS3 de bazi romlardan dedigin gibi sarjda azaliyordu bazilarinda olmuyordu ozellikle telefonu asiri isitan romlarda yani sistemsel olabilir benceveya sarj kablosu sarj kafasi gibi bi sorunda olabilir sarj cihazi orjinalmi mah degeri telefona gore ne durumda ?
Parlakligin ne durumdaKeşke almasaydım dedirtti sağolsun telefon. gerçi başka çarem yoktu. z3 te hiç bir şekilde telefonu sadece geceden geceye şarj ederim ve cidden bir sürü program oyun yüklüydü. bu telefonda sadece bir oyun yükle ve sosyal ağlar 3 saat kullanabiliyorum telefonu deliricem ısınması , şarjda kullanınca şarj olmaması cabası vallahi
Dediğim gibi telefon alalı 1 hafta olmadı. Orjinal Şarj Cihazı
Parlaklık %20Parlakligin ne durumda
Z3'le uraştıktan sonra bir daha sony'e bulaşmamKeşke Z2 alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?