Yardım LG G3 Root Olmuyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

2241

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 Root Olmuyor ?
Merhaba Arkadaşlar;
LG G3'ümü bir türlü rootlayamadım. Bir çok programı denedim ama olmadı. Rootlama sebebim, yeni kilit ekranı efektleri buldum onları eklemek istiyorum.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Telefon : LG G3 32GB
Sürüm : Lollipop 5.0 v20e

chucky43

chucky43

Üye
sevgili kardeşim lolipop u rootlaman için tekrar kitkat i yuklemen gerekli daha sonra twrp ıle lolipop u yukleyeceksın hazır rootlu sistemler var cloudy ı kullanıyorum ben mumnunum

• Beğen
Tepkiler: 2241

2241

Üye
    Konu Sahibi
Chucky43, hocam öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.
Belirttiğiniz yöntem dışında başka bir yol yok mudur acaba? Yani Lollipop sürümü rootlamak mümkün değil midir?
Orjinal Rom'u varken modifiye bir Rom'u yüklemek istemiyorum da o yüzden sormak istedim hocam.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Olursa banada haber ver :) ama suan icin yok bende cok arastirdim. Arkadasin dedigi gibi yapman lazim ama ben yapmadim hala orjinal kullsniyirum

chucky43

chucky43

Üye
Chucky43, hocam öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.
Belirttiğiniz yöntem dışında başka bir yol yok mudur acaba? Yani Lollipop sürümü rootlamak mümkün değil midir?
Orjinal Rom'u varken modifiye bir Rom'u yüklemek istemiyorum da o yüzden sormak istedim hocam.

malesef şuan farklı bı yöntem yok ama purpledrake in lolipop u root lamaya yakın oldugunu duydum fakat sadece duyum :D kitkat i rootlayıp kullan bence eğer root cok lazımsa yada dedıgım gıbı rom atacaksın

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Lg g3 lollipop root ( sürüm farketmez)

Telefonu usb hata ayıklama moduna al
ve usb ile tele bağla
tabi driverlerin kurulu olması lazım

sonra bu ekteki zip içinden LG Root Script v1.2 klasörünü masaüstüne çıkart

ve LG Root Script.bat dosyasını yönetici olarak çalıştır

Bitti

Denenmiştir ve bat dosyası tarafımdan türkçeye çevrilmiştir

İndirmek için tıkla

• Beğen
Tepkiler: 2241 ve bytllh

2241

Üye
    Konu Sahibi
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. O kadar program denedim ama hiçbiri işe yaramadı. Gerçekten elinize emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Takipçi Satın Al

Üst Alt