serengeta Üye benim lg g3 bi türlü root olmuyor.done diyor ama supersu yüklemiyor bi türlü.kaç yöntem varsa denedim yok olmuyor.her şey tamam supersuya gelince download modda yüklemiyor
benim lg g3 bi türlü root olmuyor.done diyor ama supersu yüklemiyor bi türlü.kaç yöntem varsa denedim yok olmuyor.her şey tamam supersuya gelince download modda yüklemiyor
serengeta Üye Basina bu tur olay gelen yokmu arkadaslar.veya benmi biyerde yanlis yapiyorum.hic bir sekilde root olmuyor.en son download modda supersu yüklenmiyor.
Basina bu tur olay gelen yokmu arkadaslar.veya benmi biyerde yanlis yapiyorum.hic bir sekilde root olmuyor.en son download modda supersu yüklenmiyor.
serengeta Üye En son bu firmvare update yazisinda kaliyor.Yaptigim islemler bu ama supersu yuklenmiyor ve root olmuyor
En son bu firmvare update yazisinda kaliyor.Yaptigim islemler bu ama supersu yuklenmiyor ve root olmuyor
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi Ctrl c yapıyor musun Bunun yeni sürümü çıkmış onu dene istersen bende en yakin zamanda konuyu guncellerim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ctrl c yapıyor musun Bunun yeni sürümü çıkmış onu dene istersen bende en yakin zamanda konuyu guncellerim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi Lolupop ta twrp sorunlu diye geri bildirim aldım istersen bekle veya biraz araştırma yap sorun çıkmasın sonra
Lolupop ta twrp sorunlu diye geri bildirim aldım istersen bekle veya biraz araştırma yap sorun çıkmasın sonra
yakuzi_198 Üye Serengeta senin cihaz nasıl root olmuyo Tamam kardeşim bi de evde denicem flashify le yükleyemedim pc den deneyecem
Serengeta senin cihaz nasıl root olmuyo Tamam kardeşim bi de evde denicem flashify le yükleyemedim pc den deneyecem