Akhtoher
Üye
Söylediklerinde yanlış bir şey yok ama belki hafta sonu havuza gittiniz arkadaşlarla, fotoğraf çekmeyi de seviyorsunuz soyunma odasında dolaba bırakmak mı işinize gelir telefonla havuzda rahatça takılmakmı? belki LG sonraki cihazlarında suya ve toza dayanıklı modeller çıkartır. Ama şimdilik Z2 ve S5 bu konuda ön planda.Tabi dediğin gibi firma kesin bişey demiyor. Ama sende telefonu alıp suya sokmayacaksın ki sadece az da olsa suya dayanıklılığı var demek istedim. Ben 1.5 yıldır android telefon kullanıyorum daha bi kere bile suya girmedi telefonum yani kullanıcı düzgün kullanırsa telefonda herhangi bir sorun olmaz.
Tabi dediğiniz de doğru. Lg nin tek eksiği suya dayanıklılığı göz önünde bulundurmaması. G4 inş. suya dayanıklı olur yoksa ben lg g3ün tasarımını beğendim. samsung artık alınmaz diye düşünüyorum. Tasarım olarak hiç beğenmiyorum.Söylediklerinde yanlış bir şey yok ama belki hafta sonu havuza gittiniz arkadaşlarla, fotoğraf çekmeyi de seviyorsunuz soyunma odasında dolaba bırakmak mı işinize gelir telefonla havuzda rahatça takılmakmı? belki LG sonraki cihazlarında suya ve toza dayanıklı modeller çıkartır. Ama şimdilik Z2 ve S5 bu konuda ön planda.
Benim düşüncemde o yönde ama samsung firması galaxy s serisini nerdeyse tasarım olarak hep aynı yapıyorlar sadece arayüz biraz değişiyor.Samsung tasarımı değiştirip arayüzünü ram ile düzgünce optimize etse tadından yenmez
Çerçeveleri çok ince yapmasına bende mest oldumTabi dediğiniz de doğru. Lg nin tek eksiği suya dayanıklılığı göz önünde bulundurmaması. G4 inş. suya dayanıklı olur yoksa ben lg g3ün tasarımını beğendim. samsung artık alınmaz diye düşünüyorum. Tasarım olarak hiç beğenmiyorum.
Çerçeveleri çok ince yapmasına bende mest oldum
3 ram için 32 lık modeli almak daha mantıklı.Canlar durumu olmayan beklesin bir kaç ay yada yıl sonu 32gb alsın en mantıklı bu değil mi
s5 ile takas eden varmıDaha piyasaya geleli 2 hafta oldu olmadı fiyatı düşmeye başladı. Dün Hepsiburada ya baktım Lg Türkiye garantili 16gb versiyonu 1.849 lira olmuş. İlle de gel al beni diye bağırıyor
Niye takas etmeyi düşünüyorsun?s5 ile takas eden varmı
daha şık duruyor ondanNiye takas etmeyi düşünüyorsun?
daha şık duruyor ondan
Evet saten fark ettiyseniz LG ile birlikte HTC ninde hatalarını belirttim. Bunlar köklü firmalar olarak böyle hatalar yapmamalılar.Tercih meselesi dostum... Ama unutma bu muhabbet s3 ve note2 de bile vardı.Titantum gri olan telefonlarıda bu şekildeydi Samsung'un. Htc seninde dediğin gibi altta üstte koca boşluklar hoparlör için birde altta logo ve üstü sanal tuş olunca hiç ama hiç albenisi yok.Ekran düstü 4" olduPeki fiyat? 2.400lira.. Kesinlikle metal olması bu parayı hak ettiğini göstermez bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?