LG G3 ekran

Sponsorlu Bağlantılar

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
LG G3 ekran
Merhaba arkadaslar. Ben lg g3 alcam ama bazi seyler duydum o dogrumu sormak istiyorum. Hani simdi oyunlar qhd degil fhd ve g3 un ekrani qhd ya. Oyunlar qhd olunca g3 o oyunlari kaldiracakmi yoksa kaldirmayacakmi? Suan bi sorun yok ama oyunlar qhd olunca ne olcak bunu soruyorum. Tesekkurler

ilkercemt

Üye
g3 gayet yeterli bir cihaz hatta Kore de çıkan s805li versiyonu ile de pek farki olmuyor grafik tarafında. ama siz illa yüksek çözünürlük oyunlarda ileride sağlam performans almak istiyorsanız şuan telefon almayın. 2015 ilk çeyrek de 64bit 810lar ile tam verim alabilirsiniz.

nuhababa

nuhababa

Üye
    Konu Sahibi
g3 gayet yeterli bir cihaz hatta Kore de çıkan s805li versiyonu ile de pek farki olmuyor grafik tarafında. ama siz illa yüksek çözünürlük oyunlarda ileride sağlam performans almak istiyorsanız şuan telefon almayın. 2015 ilk çeyrek de 64bit 810lar ile tam verim alabilirsiniz.
Yok 2015 i beklemem de oyunlarda ilerde cok sorun yasarmiyim onu soruyorum sadece

NR6630

NR6630

Üye
sorun yaşamzsın 2.50 4 çekirdek ve 3 gb ram ile çok yeterli olcanı sanıyorum bendede var

Takipçi Satın Al

Üst Alt