Lg g3 çatlak

Sponsorlu Bağlantılar

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 çatlak
Lg g3 telefonumun kızılötesi olan yerinde bi çatlak var 1 kaç haftadır gözüme çarpıyodu ama kendi hatamdandır diye düşünmüştüm internettede okuyunca kronik oldugunu fark ettim garantiye vermek istiyorum ama garantisi delta oldugu icin degisim yapmazlar diye bir korkum var sizce garantiye versem degisim yaparlarmi?

Karavelaa

Üye
Lg g3 telefonumun kızılötesi olan yerinde bi çatlak var 1 kaç haftadır gözüme çarpıyodu ama kendi hatamdandır diye düşünmüştüm internettede okuyunca kronik oldugunu fark ettim garantiye vermek istiyorum ama garantisi delta oldugu icin degisim yapmazlar diye bir korkum var sizce garantiye versem degisim yaparlarmi?
Bildiğim kadarı ile eğer tamir edilecek seviye ise tamir ederler.Çünkü yasal olarak aynı hatadan 3 kere olunca birebir değişim yapılıyor.Yok tamir edilemeyecek seviye ise değişim yaparlar(tahminimce :D)Eğer kullanıcı hatası da değil ise tabiki.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kullanıcı hatası diyorlar genelde.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
Karevelaa biraz araştırısan lg türkiye garantili telefonların degisimi direk onaylanıyor yani 3 kere vs onu beklemiyorlar ama delta bunu yaparmi yoksa kullanıcı hatası diyip gerimi gönderir

tifazcik

tifazcik

Üye
bendede altta sarama var yari telefoncuya vercem yenisini mi verirler

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefoncuya niye veriyosun garintiye vermek varken hem telefoncu sadece tamir eder ama zaten benim dedigim catlama olayi kronik bir sorun bu yuzden yenisini veriyorlar ama benim garanti delta oldugu icin sorun yaratabilir
bir cevap yokmu?

Üst Alt