LG g3 beat yeterli hafıza yok hatası

Sponsorlu Bağlantılar

burak.hawai

burak.hawai

Üye
    Konu Sahibi
LG g3 beat yeterli hafıza yok hatası
Arkadaşlar telefonum daha yeni sayılır 5 ay oldu fakat bu google playdeki uygulamaların sürekli güncellenmesi sabrımı taşırdı daha yeni telefonda yeterli hafıza yok diyor sizce ne yapmam gerekir Çözümü hakkında bilgisi olan varsa ve yardım edebilirse çok sevinirim rotmu atmalıyım rom mu atmalıyım yada hafıza sorununu nasıl çözerim şimdiden teşekür ederim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hafiza 500 mb civari kaldimi bu hatayi alirsin. Gereksiz verileri vs temizleyin sorun duzelir. Root yaparak sorunu cozemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: burak.hawai
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyide Kaç GB Hafıza Var Cihazdada Hala Yer Hatası Alıyorsunuz?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
8 gb hafizasi var. Yukledigi uygulama vs nedeni ile dolmus belli ki.
Valla Benim Kuzenin S2 sindede Aynı Sorun Varda Yani Ne Bileyim Hafıza Kartına Filan Kurulmuyormu Uygulamalar Şaçmalaık Başka Bişey Değil 2 Tane Babayiğit Oyun Yükle Bitti Cihaz

• Beğen
Tepkiler: burak.hawai ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Valla Benim Kuzenin S2 sindede Aynı Sorun Varda Yani Ne Bileyim Hafıza Kartına Filan Kurulmuyormu Uygulamalar Şaçmalaık Başka Bişey Değil 2 Tane Babayiğit Oyun Yükle Bitti Cihaz

Bu cogu cihaz icin gecerli buyuk oyunlar icin root gerekli tabiki hafiza kartina tasinabilir data dosyalari :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve burak.hawai
burak.hawai

burak.hawai

Üye
    Konu Sahibi
Bu cogu cihaz icin gecerli buyuk oyunlar icin root gerekli tabiki hafiza kartina tasinabilir data dosyalari :)
işte problem orada telefonda facebook gibi belli başlı uygulamalar var ve mesela facebook 200 mb oldu tamamı dün bi güncelleme geldi 67 mb sanki gıcıklığına yapıyorlarr telefon değiştirelim diye program yüklemeye korkuyorum :)

aynen çok saçma bırak oyunu ben artık 20-30 mblik program yüklerken bile korkuyorum bide içinde 32 gb hafıza kartı var :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Seyyid4747

Üye
Arkadaslar yeni stock rom yukledim ramda bir degisme oldu galiba 860 gorunuyor artik ya. Bunu nasil cozebilirim.

Üst Alt