İstek LG G2'nin Fiyatı

Konu Sahibi
LG G2'nin Fiyatı
Arkadaslar lg g2 alcam fakat internetten deil tefoncudan. Telefoncudada g2 nin fiyati 1600 lira. Acaba fiyati dusermi beklemelimiyim? Ama en gec eylule kadar bekleyebilirim sonra kesin alcam

telefoncular genelde kazık satıyolar. teknosa bineks vaan bilgisayar gold media markt gibi büyük teknoloji marketlerde 1300 1400 tl civarına bulursun

caps6

Üye
telefoncuda düşmez mağazalarda kampanya yaparsa indirim olur

paralelde 1200e 32 gb bulabilirsin ama garantiyi satıcıyla iyiyle görüşmelisin satıcının itibarı da önemli tabi

buralarda hep 1200 1300 1400 lira arasında gidip geliyor telefoncular en son uğrayacağın yer kardeşim buyuk hipermarketlere git veya interntten araştır

Konu Sahibi
Arkadaşlar aldım telefonnu 1500 liraya 400 lirada eski telefon saydı adam 1100 liraya almış oldumm 12 saat şarj etcen dedi telefoncu o kadar beklemem gerekiyomu?

Halit O.

Emekli Yönetici
Lityum iyon piler icin boyle seyler gerekli değil tam sarj etmeniz yeterli.

1100 tl ye almış olmadın 400 tl de senden çıktı

MaxipmaN

Üye
öyle tabiki ama telefonumu 400 tl ye çok iyi verdim çok fazla zarar yapmadım yani
suan %100 çıkarsam bi sorun olmaz yani
olmaz kardeşim c6-01 bile şarjı kesiyordu g2 her türlü kesmeli şarjı neyse bi önemi yok çek gitsin ben çektim note2yi aldığımda pili sorunsuz

Konu Sahibi
olmaz kardeşim c6-01 bile şarjı kesiyordu g2 her türlü kesmeli şarjı neyse bi önemi yok çek gitsin ben çektim note2yi aldığımda pili sorunsuz
ya çekerimde işte batarya çıkartılmıyo ya bi sorun fln olursa diye çıkmaz sorun olur diye sordum kardeşim

Ben sürekli çıkarıp takıyodum

Arkadaşlar aldım telefonnu 1500 liraya 400 lirada eski telefon saydı adam 1100 liraya almış oldumm 12 saat şarj etcen dedi telefoncu o kadar beklemem gerekiyomu?
iyi yapmışsın garantisi sorun olmayacaksa, paralele 1200 lira verip garantisiz olmasındansa