Lg g2 yere düştü...

Sponsorlu Bağlantılar

canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 yere düştü...
Bugün yaklaşık 1 buçuk metreden tel parke zemine düştü, o an içim cız etti,telefona bakamadım bile..arkadaş aldı tel yerden,bana verdi, tel çizik bile yok. Hayret ettim ..ya benim şansım yada lg çok sağlam telefon yapmış..

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

Invoke

Invoke

Üye
Senin şansın.

Çamur atmıyorum, doğruları konuşuyorum.

• Beğen
Tepkiler: avast, halfglaze ve maxirabit

PinkOwl

Üye
silinsin

Son düzenleme:
Sciondar

Sciondar

Üye
Düşmelerde açı çok önemli bir de kılıf kullanmak

• Beğen
canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Dün telefon düştükten sonra,hemen kılıf sipariş verdim..bugün elinde ulaştı, kafam birAz daha rahat şimdi. .

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Kılıfa göre değişir.

• Beğen
Tepkiler: avast
canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Ben slim armor siyah aldım, biraz kalinlastı tel sanki, olsun idare edeceğiz artık.

• Beğen
Tepkiler: avast
maxirabit

maxirabit

Üye
Şans bu bazen yarım metreden bile dusse ekran cam tuzbuz olur bazen de 10. Kattan dusse cizik olmaz hem sans hemde dusme acisi ve zeminin sertligiyle ilgili

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir daha düşürmeyi test eder misin kardeşim?
Sonuçlarına bakalım. :ehe

Şans mi sağlamlık mi ona göre bilelim. :D

• Beğen
Tepkiler: Didem.Didem, kralhox1903, mehsevim ve 1 kişi daha
Sciondar

Sciondar

Üye
Ben belkin kullanıyorum çok ince ama koruyacak mı göreceğiz:)

k4nun1

k4nun1

Üye
Slim armor kilif aldim kiydim paraya 70 cm civarindan 3 4 kez dustu bisiy olmadi tabi olmuyo diye olmucak garantisi yok ama kilifi tavsiye ederim

starsay

Üye
vallaha benim g2 belki 10 kere düştü ama hiçbir sıkıntı çıkmadı nillkin flip cover kullanıyorum çok memnunum

sasua42

sasua42

Üye
Benim de kilifsiz çok düştü ama hala saglam çok şükür: ))

canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Ben işimi şansa bırakmadım. .slim ammor kılıf aldım,kafam rahat, biraz kalın oldu tel ama olsun artık katlanacagiz. .

interka

interka

Üye
gecen gun benim tlfda cebimden cıkartırken elimden kaydı ve beton zemine düştü kılıf vardı kılıfın içindende çıktı ama tlfda hiç bişey yoktu sanslıyım sanırım :)

as467

as467

Üye
Kirilanlari bilmem fakat benim g2 5 kere düştü sorun yok bu yüzden seviyorum .

byAndroid

byAndroid

Üye
Dun voleybol oynuyoruz arkadaslar elimde telefon mesajlasiyorum birden bi top geldi telefona telefon elimden uctu 2 metre takla atti baya . silikon kilif kullaniyom 5 liralik hicbisry olmamis cihaza . gercekten kilif cok onemli

Üst Alt