Hiç mi tepki yok ?
bırakmıştım telefonu az önce baktım sim şifresi ekranındaydı valla anlamadım . nova launcher kullanıyordum ondan olabilirmi ? bide ısınmıştı biraz baya kurcalamıştım daha önce olmamıştı böyle bir şey...
Bilmiyorum ki, belki ısındığından olabilir.
Şuan cihaz açıldı mı?
Fazla ısındırma cihazı. Çok ısındığında zorlama, bence.![]()
clash of clans takılıyorum bu ara şarjda felan oynuyordum dün gece baya ısınıyordu daha ellemem şarjdayken . Zaten normalde ısınmıyoro korku yeter banaclash of clans takılıyorum bu ara şarjda felan oynuyordum dün gece baya ısınıyordu daha ellemem şarjdayken . Zaten normalde ısınmıyor
Aman sakındığım göze çöp batmasın. 
Ben Ray'e abanırdım şarjdayken Nexus'a hiç öyle davranmıyorum.Aman sakındığım göze çöp batmasın.
![]()
geçen gün nexus 5 e baktim kamera odaklanma şekli çok hoşuma gitti flashla felan yapamazmıyız bizde =)Bana kalırsa öyle davranma hangi eşyamı hor kullansam çiziksiz ilk gün ki gibi duruyor . En sakındığım cihazda ise arkadaş bi bakiyim dedi verdim yere düşürdügeçen gün nexus 5 e baktim kamera odaklanma şekli çok hoşuma gitti flashla felan yapamazmıyız bizde =)

Odaklama şekli? Camera uygulamasını yüklersin olur aynısı.![]()
neyse google playde varmıdır bir bakiyim 
Auto focus ta büyük bir şey çıkıyor ya , dönüyorneyse google playde varmıdır bir bakiyim
![]()
Evet buldumnexus 5 kit kat camera adı...

Anladım, cihazın rootlu mu?