LG G2 yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 yardım...
Beyler az önce öylesine fotoğraf çekiyordum flaşlı olarak telefonun ekranı birden bire kapandı açma tuşuna basılı tutuyorum açılmıyor. kapandımı ne oldu anlamadım ne yapmam gerekiyor ? ... teşekkürler

Invoke

Invoke

Üye
Hiç mi tepki yok ?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Hiç mi tepki yok ?

bırakmıştım telefonu az önce baktım sim şifresi ekranındaydı valla anlamadım . nova launcher kullanıyordum ondan olabilirmi ? bide ısınmıştı biraz baya kurcalamıştım daha önce olmamıştı böyle bir şey...

Invoke

Invoke

Üye
bırakmıştım telefonu az önce baktım sim şifresi ekranındaydı valla anlamadım . nova launcher kullanıyordum ondan olabilirmi ? bide ısınmıştı biraz baya kurcalamıştım daha önce olmamıştı böyle bir şey...

Bilmiyorum ki, belki ısındığından olabilir.

Şuan cihaz açıldı mı?

Invoke

Invoke

Üye
Fazla ısındırma cihazı. Çok ısındığında zorlama, bence. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Fazla ısındırma cihazı. Çok ısındığında zorlama, bence. :D

o korku yeter bana :D clash of clans takılıyorum bu ara şarjda felan oynuyordum dün gece baya ısınıyordu daha ellemem şarjdayken . Zaten normalde ısınmıyor

Invoke

Invoke

Üye
o korku yeter bana :D clash of clans takılıyorum bu ara şarjda felan oynuyordum dün gece baya ısınıyordu daha ellemem şarjdayken . Zaten normalde ısınmıyor

Ben Ray'e abanırdım şarjdayken Nexus'a hiç öyle davranmıyorum. :D Aman sakındığım göze çöp batmasın. :ehe

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Ben Ray'e abanırdım şarjdayken Nexus'a hiç öyle davranmıyorum. :D Aman sakındığım göze çöp batmasın. :ehe

Bana kalırsa öyle davranma hangi eşyamı hor kullansam çiziksiz ilk gün ki gibi duruyor . En sakındığım cihazda ise arkadaş bi bakiyim dedi verdim yere düşürdü :) geçen gün nexus 5 e baktim kamera odaklanma şekli çok hoşuma gitti flashla felan yapamazmıyız bizde =)

Invoke

Invoke

Üye
Bana kalırsa öyle davranma hangi eşyamı hor kullansam çiziksiz ilk gün ki gibi duruyor . En sakındığım cihazda ise arkadaş bi bakiyim dedi verdim yere düşürdü :) geçen gün nexus 5 e baktim kamera odaklanma şekli çok hoşuma gitti flashla felan yapamazmıyız bizde =)

Odaklama şekli? Camera uygulamasını yüklersin olur aynısı. :D

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Evet buldum ;) nexus 5 kit kat camera adı...

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Kamera programi baya iyi çıktı hemde sanal tuşlar gizleniyor ancak 8mp kadar destekliyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Sanal tuşları kapatabilmek çok iyi oluyor. Bazı oyunlarda zaten kapanıyor ama bazılarında kapanmıyor. Ben de oyuna girmeden kapatıyorum. :D Sonra açıyorum. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt