Yardım lg g2 yanlış flash sonrası açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 yanlış flash sonrası açılmıyor
merhaba arkadaşlar
geçen gün g2 yi rootladım sonrada rocovery den yanlışlıkla boeffle karnel flashladım. telefon açılmıyor. daha doğrusu güç tuşuna basınca ekranın aydınlandığı görülüyor ama siyah ekrandan ileri gitmiyor. lütfen yardım edin çok zor durumda kaldım:agla2:

06070607

Üye
Merhaba .Bu rom root isi basit bir is degil.aksine karmasik professionel bir bilgi gerektiren bir işlemdir.tek bir tus ile telefonu cöpe atabilcek kadar hassas yazilimlar yukludur.Bilmiyorsaniz ben anlamam boyle seylerden diyorsaniz telefonun ne durumda oldugunu yazilimsal olrak ornegin lg logosunda takiliyor.Bunu video halinde ve aciklama yazarak [email protected] gonderin .Sorunun cevabi mutlaka gelecektir ve belli bir ucret karsiliginda yazilip yuklenip teslim edilcektir.yazilim yuklemek icin 500TL aliyorlar yazik gunah .ayriyetten cihaz brick olmus ise 950 lira anakart ucreti aliyorlar bu parayi kimse vermek istemez .Sadece bu yazilim isini iyi bildigim icin kucuk bir ödeme karsiliginda yazilimi yukleyecegim şayet telefon gercekteb ölmüs ise ucret talep etmeyecegim hak etmedigimi helal diye alip cebime koyamam.e mail adresinden ulasabilirsnz.

Üst Alt