Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesilg g2 vs S5
Sponsorlu Bağlantılar
smh60
Üye
Geçen istanbul bilişimde 1300 civarındaydı en fazla fiyatı 1500
MoonLife01
Üye
S5 mükemmel bir telefon , kesinlikle tavsiye ederim.
808 iyidir candır 810 olmasındansa 820 tercih ederim [emoji2]
canavar195
Üye
Konu Sahibi
1000-1200 tl aralığında sony hariç telefon tavsiyesi olan varsa alabilirim
byAndroid
Üye
Kim dedi ki zaten 808 - 810 farkeder diye. Biz öyle birşey demedik hatta 808 daha kullanışlı daha az ısınıyor vs
800 den sonrada çok bir değişiklik bile yok zaten
Kim dedi ki zaten 808 - 810 farkeder diye. Biz öyle birşey demedik hatta 808 daha kullanışlı daha az ısınıyor vs
800 den sonrada çok bir değişiklik bile yok zaten
Bence de 800den sonra çok da alınır lik anlamında değişim yok. ben bu serinin dönüm noktasını bekliyorum hangi telefon da çıkarsa onu alacağım. Şimdi lik s800 de gayet işimi görüyor. 801 çıktı onu al 802 çıktı onu al bu liste bitmez tüketim çılgınlığı resmen.
Bence de 800den sonra çok da alınır lik anlamında değişim yok. ben bu serinin dönüm noktasını bekliyorum hangi telefon da çıkarsa onu alacağım. Şimdi lik s800 de gayet işimi görüyor. 801 çıktı onu al 802 çıktı onu al bu liste bitmez tüketim çılgınlığı resmen.
Çoğu kişinin içinde biz de varmışz gibi konuşuyorsn da ona şaşırdım. Saat hızı yüzde 3 fazla diye bir işlemciye çöp diyenler var. 808 gayet de yeterli hatta fazla bile. 810un ısınma sorunu var zaten.