Karşılaştırma Lg G2 Vs Lumia 1520 Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 Vs Lumia 1520 Sizce Hangisi ?
Telefonlardan birini alacam sizce hangisi ?

Invoke

Invoke

Üye
Lumiandan memnunsan 1520, android istiyorsan G2. Bu kadar basit. İkisi de iyi cihazlar, süper cihazlar. Olay WP ile Android arasında bitiyor. Wp mi android mi? Buna karar ver. Sonra ona göre seçim yap. Ama 1520 Android olsaydı ben 1520yi seçerdim ya da wp açık kaynak olsaydı. Kamera-Kalite-Hafıza Kartı Desteği>>>1520 Android>G2 Budur bence fark.

Son düzenleme:
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
lumia 1520

partyhard

Üye
G2 yi bosver nexus 5 veya note3 al. Lumia saçmalığına bakma bile kapalı bi sey istiyosan butcene uygun iphone bak.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
ben g2 derim 32gb 1800tl hatta daha uygun fiyata bulabilirsin

enterneoll

enterneoll

Üye
32gb lg g2 derim ben hertürlü

4un6si

4un6si

Üye
Seçimin işletim sistemine göre olacak çünkü zaten 2 si de çok güzel telefonlar

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız işletim sistemine göre almalıyım ama android bi süre sonra yavaşlarmı ?

Invoke

Invoke

Üye
=P Aldığın pc bile bir süre sonra yavaşlıyor, lumialar hakkında da bir sürü şikayet okuyorum kaç gündür (bu forumda), Androide bir iki ayar yapmak çok mu zor?

4un6si

4un6si

Üye
lumialar iyi ama destek bence az hergün bir oyun geldi diye seviniyoruz

PriZm

PriZm

Üye
haklısınız işletim sistemine göre almalıyım ama android bi süre sonra yavaşlarmı ?
Arkadaşımın LG G2 si 628 saat uptime'ı vardı."oğlum bu ne lan" diye sorduğumda "aldığımdan beri kapatmadım" demişti.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle LG G2 almalısın bana göre .
Ben kullanıyorum . Her yönüyle müthiş bir telefon . Çok memnun kalacağının garantisi bende .:)

boran9999

boran9999

Üye
Bence G2 ebat olarak oldukca makul fiyat olarakta şuan için TR nin en avantajlı cihazı 1520 Note3 den ~12mm daha büyük 1520 yerine Note3 N9005 düşünüle bilir.

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
note 3 düşünmüyorum

4un6si

4un6si

Üye
bence bekle yeni telefonlar çıksın onları alırsın veye bunların fiyatı o zaman düşer o zaman al , ben HTC M8 in çıkması bekliyorum

fk555897

fk555897

Üye
Ben Nokia Lumia 1520 öneririm. G2 ile aynı donanıma sahip ve bu kadar güçlü bir WP8 cihazı çıktıysa yakında WP8 daha da iyiye gider.

Üst Alt