Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaLg G2 Vs Lg Nexus 5 (ankete Oy Veriniz)
Sponsorlu Bağlantılar
Never Back Down
Üye
Konu Sahibi
Lg G2 Vs Lg Nexus 5 (ankete Oy Veriniz)
Arkadaşlar Merak Ettim Görüşlerinizi
Luck Star
Üye
abicim 2 side aynı kalite ekran burada fark yok
işlemci aynı ram aynı adreno 330 aynı burada da fark yok . (nexus 5 işlemcisi 2.30ghz değil 2.26 ghz google sitesinde yazıyor)
gel gelelim kamereya tabiki G2 önde . G2 nin kamerası iyi olmasa bile nexus 5 den iyidir.
batarya 2300mAh nexusun . lg de ise 3000mAh
geriye ne kaldı bilmiyorum hem nexuste sanal tuşlar da ekranda olduğu için ekranın alanı daralıyor zaten 5". lg de ise 5.2" uşları çıkar temiz 5"
yani bütün özellikleriyle nexusun önünde.
ama yazılım olarak lg g2 ye fark atıcağını düşünüyorum .
fk555897
Üye
Bence Nexus 5.
mehmettech
Üye
{yazılım açısından}=2Side süper cihazlar ama nexusun google torpili var ama şöyle bir düşününce google lg den memnun kalmış görünüyorki 2defa üst üste lg ye yaptırmış nexus cihazlarını mantıkende bi torpilde lg ye geçer diye tahmin ediyorum ama pek uzun ömürlü olacağını sanmam
{donanım açısından}= yukardaki arkadaş sağolsun açıklamış , lgg2 donanım açısından piyasadaki en güçlü cihaz olarak gözüküyo(yalnis hatırlıyor olabilirim)ama saf android nexus ta uçar yani nexus bu konuda çok yeterli donanım açısından 2si arasından g2derim
Invoke
Üye
G2'ye oy verdim >>> Tasarım, Pil, kamera...
Ama
Nexus 5 yine bir sürü güncelleme alır, G2 geriden gelir...
baby_face_
Üye
Saf android olduğu için tabiki Nexus 5.
DiaBLoS
Admin
Benim tercihim ;
Tasarım , kamera , pil , ekran dan ötürü tabi ki G2 ...
ANIL
Admin
G2 derim. Ayrıca G2'nin güncelleme konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.