LG G2 telefonu sarja takıyorum usb olarak görüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

brkergi

brkergi

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 telefonu sarja takıyorum usb olarak görüyor.
Telefonumu orjinal kablosuyla prize takıyorum sanki pc den usb sarjı yapıyor gibi gözüyo usb ayarlarınıda bulamadım Lolipop yüklü telefonumda

brkergi

brkergi

Üye
    Konu Sahibi
Kabloya samsungun başlığını takınca normale dönüyor lg nin başlığınada başka bi usb kablosu takınca normale döüyor ama orjinal kablo ve başlık tutmuyor

avast

avast

Üye
Ayni dorun bendede var nasil yapacagiz

• Beğen
Tepkiler: brkergi
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
lg nin kablosu ile aynı sorun bende de vardı. Orijinal samsung kablosu kullanıyorum sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: brkergi
brkergi

brkergi

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben eski nokia usb kablosu kullanıyorum samsung başlık takıncada lg kablosuyla normale dönüyo ama volt az diye sarj etmek istemiyorum samsungla

hikmet366

hikmet366

Üye
Sarj adaptor ile kablo arasında bir ek bkablo koyursan hızlı sarj iptal oluyor

brkergi

brkergi

Üye
    Konu Sahibi
ek kablo nasıl koyucaz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ek kablo nasıl koyucaz
bi ucu dişi usb diğer ucu erkek usb olan uzatma kablosu yani bi giriş bi de çıkışı olan uzatma amacı olan bi kablo
eğer ekstra bi kablo eklenirse elektrik ve verinin alacağı yol artığı için (yani direnç) güç düşer ve enerjinin bi kısımı fazladan alınan yola gider bu yüzden daha az güç telefona ulaştığı için daha yavaş şarj olur eğer daha hızlı şarj etmek istiyorsanız içinde altın alaşım olan ve mümkünse daha kısa kablolar kullanın

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
brkergi

brkergi

Üye
    Konu Sahibi
bunun benim açtığım konu ile ne alakası var

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bunun benim açtığım konu ile ne alakası var
ara kablonun hızlı şarjı nasıl engenledinin açıklaması eğer arakablo veya onun işlevini gören uzun orijinal olmayan kablo kullanımından da olabilir

brkergi

brkergi

Üye
    Konu Sahibi
Bu kablo iptal diyebilir miyim o zaman yeni alıcam ama orjinalliğine güvenemiyorum

hikmet366

hikmet366

Üye
Hizli sarj adaptor ve kablolari satilmiyor garanti den alabilirsin