''LG G2'' Teknosa tarafından önsiparişe sunuldu

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar bir türk sitesi bir fuarda telefonun incelemesini yapmış onu izledim, arka taraftakiler ses açma kapama tuşları ve ortadaki de kilit açıp kapama tuşu

Ayrıca ekran kilitliyken ekrana 2 kere dokunmanız kiliti açmaya, ekran açıkken iki kere dokunmanız kilidi kapamaya yarıyor

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Evet telefonun özellikleri tanıtılmıştı. O tuşlara farklı görevler atayabiliyorsunuz.

Xurmirac

Üye
Evet telefonun özellikleri tanıtılmıştı. O tuşlara farklı görevler atayabiliyorsunuz.

Teknosaya falan gelsede deneme fırsatımız olsa Gerçi alışveriş merkezlerinde telefonların bağlı olduğu o beyaz kabloyla kurcalayınca hemen ötüyo milleti telaşa sokuyo

Tepkiler: ANIL
Fiyati ucuz telefonumu satsam sifirini hemen alabilirim o derece ucuz

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalnız arkadaşlar cihaz ithalatçı firma garantili olabilir. Teknosanın paralel ithalat yetkisi var.

DiaBLoS

Admin
Nexus 5 i bekleyecegim derken birden bu çıktı karşıma . Kötü oldum

Akıncı

Üye
@Dede ilk aklıma sen geldin şimdiden hayırlı olsun

Tepkiler: Dede

gkcll

Üye
Lg g pro kullanan biri olarak diyorum samsungu millet neden aldigini bilmiyor herkes degil tabi halen s3 diyenler var g pro karsilastirmalarinda o kesimler

adamlar her ayrintiyi dusunmus bi ekrani var eger lg g pro ve g yada g2 bir telefon kullaniyorsaniz size tv niz pc niz gibi ekranlar berbat gorunebilir. 2 hafta oldu allali. G2 yi beklemedik lg turkiyeye gec telefon gonderiyor diye de bak su lg nin yaptina. Simdi g pro da duser simdi.

Son düzenleme:
Tepkiler: blacktalon ve DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Şans işte .

Tepkiler: Dede

Invoke

Üye
Teknosaya falan gelsede deneme fırsatımız olsa Gerçi alışveriş merkezlerinde telefonların bağlı olduğu o beyaz kabloyla kurcalayınca hemen ötüyo milleti telaşa sokuyo

Derdimiz o beyaz kablo olsa, bazı işsizler gidiyor, desenli kilid filan koyuyor, telefona bakamıyorsun sonra. Hayır amacınız ne anlamıyorum ki. Demin gittim Xperia Z'yi aldım elime annenizin kızlık soyadı yazıyordu....

G Pro 1600 lira şuan o da teknosada yani, başka yerlerde daha da ucuza bulunabilir demek ki. Aynen dediğin gibi ekranları çok kaliteli, ekranda LG bir numara bence.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bu şekilde kötüleme yapamazsınız. Üslubunuza dikkat edin lütfen.

DiaBLoS

Admin
Ali bu telefon alınır bence.Tasarım llsun özellik olsun gayet güzel.Üstelik kamerası çok iyi diyorlar.

Aynen abi .
Kamera , ekran benim icin cok önemli.
Nexus 5 düşünüyordum ... Ama aklima bu girdi . Çıkacak gibi de gözükmuyor

DiaBLoS

Admin
Ali bu telefon alınır bence.Tasarım llsun özellik olsun gayet güzel.Üstelik kamerası çok iyi diyorlar.

Aynen abi .
Kamera , ekran benim icin cok önemli.
Nexus 5 düşünüyordum ... Ama aklima bu girdi . Çıkacak gibi de gözükmuyor