Tavsiye lg g2 ses artirma

Sponsorlu Bağlantılar

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 ses artirma
SELAMINALEYKUM arkadaslar lg g2 nin sesi bana pek yeterli gelmiyor gibi n8 var daha tok bi ses var g2 sesi zayif ve az cikiyor arttiramazmiyiz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Kullandığın müzik çaların ekolayzır ayarı mevcutsa oradan ayar yapabilirsin.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
ekolayzer ayari var ama hepsini sona getirince bozuluyor ses dagiliyor ama artmiyor

gttrk

gttrk

Üye
viper4 var lg g2 için özel. bunu flashlarsan ses artıyor ama şarj olumsuz etkileniyor. dorimanx kernel ile arttırabiliyorsun ayrıca hem bu sayede telefonun daha hızlı şarj oluyor ve yüksek tasarruf modu ile kullanırsan şarj da çok dayanıyor.
lg g2 yeni aldın galiba sen biliyorum ilk başta boş ve zor gelen bir cihaz ama alışabilirsen çok çok güzel. geliştiriciler de çok seviyor ve sürekli yeni şeyler yapıyorlar. kolay gelsin.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen dedigin gibiyim su anda yeni gectim onceden galaxy k zoom vardi ve kamerasini biliyorsan ben de onun icin almistim ama kabaydi ve bunu tavsiye ettiler elime alinca ilk kamerayi actim ve icim ciz etti derken nfc yi calistiramadim wifi direct sorunu var simdi de bu olunca telefondan sogudum pisman degilim desem yalan olur samsung kadar yazilim olarak tutarli degil bence ama rom falan atmadan kullanilmiyor bu cihaz :)

gttrk

gttrk

Üye
bende de s4 zoom vardı ne dediğini çok iyi bilirim. mükemmel bir işlemci ya da ram yoktu; taşıması zordu ama seviyordum gerçekten. resimler mükemmeldi. sonra taşıdıkça kamera lensi zarar görmeye başladı ve birkaç kez de elimden düşünce telefon zaten ağır bu yüzden büyük hasar aldı. sonra bunu kullanmaya başladım. konuşurken sesim karşı tarafa net gitmiyor, görüntülü konuşma yok, mükemmel bir kamerası yok ama bataryası ile sevdirdi ilk kendini bana. sonra xda'ya baktım yüzlerce başlık açılmış telefon ile ilgili. hızlı da cihaz. çok ağır launcherlar uygulamalar kullanıyorum bana mısın demiyor. pes etme ve korkma alışırsan seversin cidden. ben de çok şey bilmeden yapıyorum işlemleri. ingilizce biliyorsan çok iyi anlatıyorlar her şeyi. hatta yerli forumlarda bile mükemmel anlatımlar var. twrp yüklemekten daha kolay custom rom olayı. telefon hafızasına atıyorsun zip dosyasını; recovery modda açıp flashlıyorsun. sonra ilk açılış biraz zaman alıyor. dalvik cache wipe unutmayacaksın bir de. bir kere ilgili bir arkadaşın olsa da gösterse yanında unutmazsın zaten o kadar kolay.

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah cok tesekkur ederim aynen sen tam beni anliyosun ve senin sayende telefonu sevdim ses olayina takilmiyorum net ve kaliteli sesi var ve otg nin de yuvadan kaynaklandigini buldum ilgilendigin icin Allah razi olsun

gttrk

gttrk

Üye
önemli değil güle güle kullan dostum :)

SİVASLİ58050

SİVASLİ58050

Üye
    Konu Sahibi
:)