Lg g2 şarj ışığı yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

furkan.bele

furkan.bele

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2 şarj ışığı yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor
Lg g2 telefonu normal olarak açamıyorum şarj cihazına bağlıyıp uzun süre arka tuşa bastımıda ekran mavi olarak açılıyo.Şarja ilk bağladığımda lg logosu geliyo gidiyo ve şarj ışığı hızlı hızlı yanmaya başlıyo arka tuşa uzun batım mı da mavi ekran napmam gerekiyo yada nolmuş olabilir.bu arada uyurken yanımda kalmış öyle uyumuşum yatağın arasına düşmüş.Yardımlarınızı bekliyorum.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sevise göderin bence çünkü yazılımsal değil donaımlasa bir sorun olmalı
geçmiş olsun

furkan.bele

furkan.bele

Üye
    Konu Sahibi
mağlesef servise gönderemem garantisi biteli baya oldu vede 4 kere ekran değişti

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
mağlesef servise gönderemem garantisi biteli baya oldu vede 4 kere ekran değişti
cihaz yatağın arasında klırken zarar görmüş ve bunu düzelmenin tek yolu hasasrı tamir etmek onun dışında açmanızın hiç bir yolu yok

furkan.bele

furkan.bele

Üye
    Konu Sahibi
ya bilen başına gelen böyle hasarı görmüş olan nerde hasar söylesin en azından hasar şurda diyiyim

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Yazılımsal olabilir sen costum ROM yükle belki duzelir

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Adam ekran ışığı açılıp kapanıyor diyor sen diyorsun ki custom rom yükle cihaz yatak arasında sıkışıp hasar almış belliki bunu yazılımsal olması çok saçma eğer durduk yere bu durum oluşaydı ben dersim ki odin den uygun stock firemware o kur derdim

• Beğen
Tepkiler: PesimisT-35

serkankrk

Üye
Arka kapağı söküp bataryaya baktınmı hiç bataryası nasıl bilmiyorum ama jaklı olabilir filmli olabilir bi kontrol etmende fayda var.
Veya başka usb kablosuyla yada sarj aletiyle deneyebilirsin.
Peki bilgisayara bağladınmı hiç cihazı bilgisayar tanıyormu ? Tepki nedir ?

fati fati

Üye
bu problemi bende yaşıyorum şuan. çözüm buldunuz mu acaba bu soruna? yardımcı olursanız sevinirim

reyuna

Üye
Çözüm : İlk konuyu açan arkadaşın sorununun aynısını bende yaşadım. Tüm araştırmalarım sonucu bataryanın arızalı olduğuna kanaat getirdim. 44 tlye batarya aldım ve değiştirdim sorunum çözüldü. Kısaca sorunun çözümünü batarya değişmi ile çözdüm.

• Beğen
Tepkiler: dybala21

Eray Öztürk

Üye
Benim de LG G2 Telefonum Var Aynı Sorun. Şarja Takıyorum LG Logosu Ekranda Beliriyor Sonra Gidiyor Bidaha Geliyor. Ayrıca Üstte Bildirim Işığı Yanıp Sönüyor. Açma Tuşuna Uzun Süre Basınca da Masmavi Bir Ekran Geliyor . Sorun Nerede Ve Çözümü Nasıl Söyleyebilir misiniz ?

Üst Alt