Karşılaştırma Lg G2 - S4

Sponsorlu Bağlantılar

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
Lg G2 - S4
lg g2 sahibiyim bugün arkadas s4 almış ve resmen benimkini ezdi gecti. kafamı karıştırdı sizce gerek performans gerek fiyat olarak hangisi öndedir bilgilendirin beni a dostlar :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ezdi geçti derken ? Ne konuda ezdi geçti arkadaşın ? Şayet tarafsız testlerden gördüğüm kadarıyla LG G2 'nin rakibi Sony Z1 'dir. S4 bu iki telefonuda neredeyse tüm testlerde hatta bazılarında açık ara geriden takip etmektedir.

thebancally

Üye
lg g2 her türlü daha iyi performans olarak.Samsungdan başka cihaz bilmiyor sanıyorum arkadaşın.İnternetten test sonuçlarını göster arkadaşına :)

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 her türlü daha iyi performans olarak.Samsungdan başka cihaz bilmiyor sanıyorum arkadaşın.İnternetten test sonuçlarını göster arkadaşına :)
evet sadece samsung kullandı şimdiye kadar ve marka takıntılı :)

Ezdi geçti derken ? Ne konuda ezdi geçti arkadaşın ? Şayet tarafsız testlerden gördüğüm kadarıyla LG G2 'nin rakibi Sony Z1 'dir. S4 bu iki telefonuda neredeyse tüm testlerde hatta bazılarında açık ara geriden takip etmektedir.
ezdi geçti derken kendi cihazının daha iyi ve kalite oldugunu savundu ve g2 yi aşagı buldu.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
evet sadece samsung kullandı şimdiye kadar ve marka takıntılı :)

ezdi geçti derken kendi cihazının daha iyi ve kalite oldugunu savundu ve g2 yi aşagı buldu.

LG G2 ile S4 kıyaslanamaz. LG testlerde her konuda önde. Fanatiklerle kafanı bulandırma hiç. Dediğim gibi LG G2 ile Sony Z1 performans olarak zirveye oynayan cihazlar.

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 ile S4 kıyaslanamaz. LG testlerde her konuda önde. Fanatiklerle kafanı bulandırma hiç. Dediğim gibi LG G2 ile Sony Z1 performans olarak zirveye oynayan cihazlar.
peki teşekkür ederim içim rahatladı :)

germir

germir

Üye
ARKADAŞIN BİRAZ BOŞ BOĞAZLIK YAPMIŞ SANIRIM KUSURUMA BAKMASIN YİNEDE AMA G2 İLE S4 ŞU DURUMDA KIYASLANACAK CİHAZLAR DEĞİL G2 HER YÖNÜYLE ÜSTÜN

alperen kutuk

Üye
g2 her türlü ustun s4 den

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
kim kimi eziyo ? G2 şarj süresi konusunda s4ün anasını ağlatır performans olarak ta o kadar fark olmasa da %20 civarı daha akıcı çalışıyor G2. ona söyle bakalım şarjı kaç gün gidiyormuş ? büyük ihtimalle saat olarak söylicek :)

Invoke

Invoke

Üye
Nereye eziyor :p

Kareas345

Üye
g2 performans da s4 den en kötü %20 falan üstündür-pilde de ezer-kamerada da ezer

s4 ün tek üstün yanı sensörler ama onlarda gelişmemiş sensör yani g2 ezer

MaxipmaN

Üye
g2 havada karada üstün ama marka takıntım var :D

Invoke

Invoke

Üye
g2 performans da s4 den en kötü %20 falan üstündür-pilde de ezer-kamerada da ezer

s4 ün tek üstün yanı sensörler ama onlarda gelişmemiş sensör yani g2 ezer

Sensörler belki de en gereksiz özelliktir, S4'ün üstün yanı hafıza.

Üst Alt