LG G2 Radyo

Sponsorlu Bağlantılar

gttrk

gttrk

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Radyo
Merhaba arkadaşlar LG G2'mizde radyo kullanmak için çok çaba sarf ettik. Ben Cloudy G2 3.3 kullanıyorum ve Türkiye SİM kartını algılayınca cihaz radyoyu gizliyor. Ben de uygulamayı LuckyPatcher ile modladım. Sistemden ayrı klon apk oluşturdum yükledim ve sim kart engeline takılmadan çalıştı. Cloudy g2'de çalışan bu özellik umarım diğer stock romda da çalışıyordur. Deneyen arkadaşlar bilgilendirsin lütfen.
Bir de not düşeyim bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelen g2'lerin bir kısmı d802 kodlu bir kısmı da d802-tr. d802-tr olanlarda donanımsal olarak radyo yoktu galiba. d802 olanların işine yarayacak bu uygulama haliyle muhtemelen.

NOT VE DÜZELTME:
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim radyo uygulamasının kurulum dosyası artık elimde mevcut değil. Cloudy G2 3.3'ten aldığım .apk dosyası var ancak mod yapamıyorum çünkü CloudyFlex 2.8 Kitkat roma geçiş yaptım ve Lollipop uygulamasını Kitkat LuckyPatcher ile modlayamıyorum. Ancak CloudyFlex 2.8 romda bir şey fark ettim o da uygulamayı modlamadan da çalışır olduğu. Yani romu yükledim ve radyo öylece orada duruyordu. Bu da demek oluyor ki modlamadan da kullanılabiliyor. Bu sebeple direk sistemimden kopyalayıp paylaşıyorum sizlerle. Umut ediyorum ki lollipop sistemlerde de çalışacaktır.

link:
 
Son düzenleme:


hakfad

Üye
Hocam link calismiyor
 
abuzer02

abuzer02

Üye
Link çalışmıyor kardeş
 
gttrk

gttrk

Üye
    Konu Sahibi
Hocam link calismiyor
Link çalışmıyor kardeş
Umarım bu iş görür arkadaşlar. Olmazsa ilerleyen günlerde yine rom değiştirince lollipop olanı modlar atarım. İlerleyen günlerde
ChelozTeam isimli bir grup LG V10 ve G4 uygulamalarını UX4 arayüzünde birleştirecekler. O ROM gelirse Kitkatı bırakıp Lollipop'a geçicem. Yoksa kitkattan memnunum. Eski uygulamalarla uyumluluğu hat safada çünkü.
 


Üst Alt