aLoNeAnqe
Üye
-
Konu Sahibi
-
bunu g2 de de rahat çekersin sorun yok daha iyileri var cep telefonu fotoculuğu bölümüne gir neler var benim pcnin duvar kağıdına koydumöncelikle hacılar bizler taa 2010 da romlarla uğraşıyoduk bilen bilir açın maemo bölümünü haalen ölümsüz imzamı taşır,,, box flaş,rom,neler çekti o n900 elimizden,,en sonunda pc ye çevirmiştik hatta birinde windows 95i kurmuştum cd bile yazmıştı valla usb li DVD-RW den ve ethernet kablo ile nete giriyordu ki orda bıraktık artık gerisini siz düşünün ona görebu arada konu da hali hazır açılmışken birtane sihirli odak göstermeden olmaz
tamamda şimdi bu tellerle canon culukta oynayamyız değilmi abartmayada gerek yok altı astarı telefon ve o dev canon eos 600d bile 4 k çekemiyor bu arada,,bu kamera bana yeter artar bile,,canonda vardı 16mp ama bunu alınca sattım düşün yanibunu g2 de de rahat çekersin sorun yok daha iyileri var cep telefonu fotoculuğu bölümüne gir neler var benim pcnin duvar kağıdına koydum
ayrıntılı bir şekilde yazıyor zatenarkadaşlar g2ye rom yüklememe yardım edebilecek biri var mı ?
Şu an bende cm tabanlı bir rom kurulu android 4.4.4 o yüzden resim atamam ama knock kod özelliği kilit ekranı seceneklerinde var zaten. Bir de benim telefon 20d onun etkisi olur mu bilmiyorum. Ama bu romu kurdum ve knock kod ile ekran kilidi açma özelliğini kullandım hatta hava attım: ) kilit ekranı seceneklerinde olması lazım. Tekrar bir bak istersen.Her ikisi de var iyi bak demistinknock kod ayari hidden menude var ama digeri yok
cm11 de batarya daha çabuk bitiyoor sanki.Şu an bende cm tabanlı bir rom kurulu android 4.4.4 o yüzden resim atamam ama knock kod özelliği kilit ekranı seceneklerinde var zaten. Bir de benim telefon 20d onun etkisi olur mu bilmiyorum. Ama bu romu kurdum ve knock kod ile ekran kilidi açma özelliğini kullandım hatta hava attım: ) kilit ekranı seceneklerinde olması lazım. Tekrar bir bak istersen.
1.1 deneme şansim olmadi ama orjinal stock 4.4.2 den bin kat daha iyi gidiyor şarjV1.2 ROM'unun şarjı kötü. V1.1 daha iyiydi.
Sokp 4.4.4 var onu bir dene bakalim . benim baya hosuma gitti. Yani eksigi yok gibi. Bu arada bu rom da konferans gorusme yok o yuzden degistirdim . varsa da bulamadim.En iyisi benim kanaatimce suan konuda bulunan rom.. Sadece cok az daha fazla isniyor yani oyunlarda eskiye gore ayni ama face de internette dolasirken de az isniyor artik. Sorun yok hata yok tertemiz rom bence konudakini kullanin. Olmadi paranoid android rom kullanin. Cm11 hangi telefona attiysak her ozelligi hatali
Bir deneyelim bakalim ..Soakp 4.4.4 var onu bir dene bakalim . benim baya hosuma gitti. Yani eksigi yok gibi. Bu arada bu rom da konferans gorusme yok o yuzden degistirdim . varsa da bulamadim.
Dene gercekten android 4.4.4 hosuna gidecek . bu arada g3 klit ekranindan vacgecemem diyorsan romu kurduktan sonra lg optimus lock screen uygulamasi var markette onu mutlaka yukle.Bir deneyelim bakalim ..
O degilde ben uygulamalarin ust taraf renginin bildirim cubuguyla ayni olmasini sevdim. Xposedla tum programlar oluyomus ama daha denemedim onu hicDene gercekten android 4.4.4 hosuna gidecek . bu arada g3 klit ekranindan vacgecemem diyorsan romu kurduktan sonra lg optimus lock screen uygulamasi var markette onu mutlaka yukle.
Xpossed hangi eklentisi o . denemek lazimO degilde ben uygulamalarin ust taraf renginin bildirim cubuguyla ayni olmasini sevdim. Xposedla tum programlar oluyomus ama daha denemedim onu hic
Tinted statusbar eklentinin adıXpossed hangi eklentisi o . denemek lazim
Döndüm dolaştım bu roma geri döndüm.O degilde ben uygulamalarin ust taraf renginin bildirim cubuguyla ayni olmasini sevdim. Xposedla tum programlar oluyomus ama daha denemedim onu hic
Knock kod var tabiki de sadece ayari ayarlar menusunde yokBuldum
Döndüm dolaştım bu roma geri döndüm.tintle statubar cok iyi oldu. Ha bu arada knock kod var eminim
Sonuna kadar katılıyorumKnock kod var tabiki de sadece ayari ayarlar menusunde yokneden kapatcan dersen ekrana jilatin takarken hem telefon acik olmasi hemde ekranin tepkilerde . tepkime vermemesi isime geliyor. Kapatamadim yapistirirken surekli yandi ondan biraz sıkinti yasadim ama 3845#*802# menusunde en altlarda knock code ayarini gordum... Ancak ana ekran dondurme ayari yok yani en bastaki widgetlerin bulundugu ekran onu da bir tane ucretsiz programla 180 derece bile cevirebiliyorsun. son olarak bu rom iyidir. 4k video ne kadar yazilimsal olsa da beni tatmin etti .. Xda da baska bir kamera yazilimi var denemedim ancak denilenlere gore ise super birsey. Video cekerken focus sorunu olmuyor. Normal kamera daha hizli odaklaniyor gece cekimleri daha fazla isik topluyor felan. Tamam bunlar ayarlar yazilimla vs. Ilgili ancak sonucta adamlar yapmis. Azicik isinma sorununu goze alan ( ki buna sorum bile denmez bu kadar ozelligin yaninda gormezden bile gelirsiniz ) kesinlikle root rom olayina girmeye deger bir yazilimdir. Telefonu modernize etmistir. Paylasana da bu romu bizlere hazirlayana da tesekkur ediyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?