LG G2 ÖN KAMERA TOZLANDI YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

D.YUREK

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 ÖN KAMERA TOZLANDI YARDIM
ARKADAŞLAR L G2 TELEFONUM VAR ÖN KAMERASININ ÖNÜ HEP TOZ DOLMUŞ ÖN KAMERA KALİTESİ ÇOK KÖTÜ HALE GELDİ ACABA ÖN KAMERAYI NASIL TEMMİZLERİZ

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Garantili değilse cihaz sende söküp temizleyebilirsin.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
daha önce birkaç telefonda başıma gelen bir durum. telefoncular yanaşmıyor o işe. Kamera cama vakumlu mu neymiş açamayız diyorlardı ya da uğraşmak istemediler bilemiyorum ama en az 7-8 yer dolaştım hiçbiri yanaşmadı.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Garantisi Dolduysa Ellerinden Öper Nette Başkaları Açıp Videosunu Atıyor Nete Onlara Bakarak İçini Aç Temizle Derim
daha önce birkaç telefonda başıma gelen bir durum. telefoncular yanaşmıyor o işe. Kamera cama vakumlu mu neymiş açamayız diyorlardı ya da uğraşmak istemediler bilemiyorum ama en az 7-8 yer dolaştım hiçbiri yanaşmadı.
Kamera Cama Vakumlu Olsa Toz Alması İmkansz Adı Üstünde Vakumlu O Bölgede Hava Bile Olmaz Toz Nasıl Girsinki ORaya?

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Garantisi Dolduysa Ellerinden Öper Nette Başkaları Açıp Videosunu Atıyor Nete Onlara Bakarak İçini Aç Temizle Derim

Kamera Cama Vakumlu Olsa Toz Alması İmkansz Adı Üstünde Vakumlu O Bölgede Hava Bile Olmaz Toz Nasıl Girsinki ORaya?
uğraşmak istemediler o zaman

D.YUREK

Üye
    Konu Sahibi
İnternet ten telefonun içini açma videoları izleyip temizliyorum artık sıkıntı yok

Üst Alt