ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Üstelik çift hatlı...Bataryası iyiymiş. Cihaz da yeterli duruyor. Fiyat 1000TL'nin altında olursa güzel olur, yoksa işe yaramaz. Bize zaten Snap400lü versiyon gelecektir, büyük ihtimalle.
Hoşlaştım bu cihazdan. Hangi yonga seti daha iyi? Tegra 4 mü, SD400 mü? Ve bize hangisi geleceği hakkında bilgi var mı?
Tegra 4, Snap800 ile yarışır belki geçer ama o seviyelerde.(Yanlış olmasın, ben öyle biliyorum.) Snap400 orta seviye. Büyük ihtimalle Snap400 gelir bize.
Tegra 4 daha iyi yani SD400'den? Peki Tegra 3'teki gibi sorunlar var mıdır?
İyi tabi.
Olabilir, belki... Bilemiyorum ama sanmıyorum olacağını. Çok yaygınlaşmadı, yaygınlaşmaz da zaten. Bir kaç cihaz kullanır, büyük ihtimalle.
Yani tegra 4 lü de gelirse onu almak daha iyidir, değil mi
Hacııı, o daha pahalı olur.Gelsin de geldikten sonra sen de telefon alacağın zaman yaz, ben sana söyleyeceğim hangisinin daha iyi olacağını.
Neyse sıkıntı yok ya. SD400 gayet iş görür. Zaten çözünürlük biraz düşük tutulmuş. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Ki zaten Moto G'de aynı çipset ve 720p ekran varken gayet hızlı çalışıyor.
Bu cihazda SD kart girişi olması iyi olmuş. Kamera da yüksek tutulmuş o da güzel.İyi ya, beğendim.
Hayırlı olsun.
Eger g2 mini 1000 tl lin altında olmazsa
lg bakar samsung akar
s4 mini forever ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?