Telefon Tavsiyesi LG G2 Mİ NEXUS 5 Mİ ?

Sponsorlu Bağlantılar

ugurmaxi

ugurmaxi

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Mİ NEXUS 5 Mİ ?
ARKADAŞLAR KARARSIZ KALDIM 600 TL YE İKİNCİ EL BULDUM Bİ TANE NEXUS 5 GARANTİLİ FELAN AMA AKLIMDA G2 DE KALDI HANGİSİNİ ALMAYIM SİZCE TEŞEKKÜRLER

byAndroid

byAndroid

Üye
Hangi özelliği istediğine bağlı güncelleme olarak Nexus hız olarak da Nexus

• Beğen
Tepkiler: ugurmaxi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hız olarak nexus denmis ama hız kavramı biraz farklı lg g2'de son derece akıcı ve sorunsuz çalısan bir telefon arayüzü de renkli ve kullanıslı.
Genel bir kullanıcı G2'yi tercih etmeli zira bir telefon için daha donanımlı.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
hız konusu geride kaldı her ikisi içinde yüzlerce rom var hele bu aralar g2 için cidden çok değişik romlar çıkıyor sırf lollipop sürümünde 20 farklı rom var hepsi kusursuz bugün 2000 liraya alabileceğin telefonla aynı hızda kullanabilirsin. tabi yeni telefondaki özellikler olmaz o ayrı konu . g2 alman için nedenler kamera biraz daha iyi - çift tık ekran kilit açma kapama - şarj daha iyi hatta çok daha iyi nexus5 te iyi ikisi de olur şahsen ben tasarıma önem veriyorum bundan sonra hangisini sevdiysen onu al .

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Güncellemeleri hemen almak istiyorsan N5 istemiyorsan G2

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve ugurmaxi
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Üstün özellikler renkli dopdolu bir arayüz ve uzun pil ömrü için g2. Boş bir arayüz yarı yolda bırakan zayıf pil ömrü fakat güncellik için nexus 5.

• Beğen
Tepkiler: ugurmaxi ve Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2.

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nexus 5 almalısın

• Beğen

MaxipmaN

Üye
g2 güncelleme alamadı daha nexus 5 daha mantıklı

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2'nin almak degil güncelleme almamaya ihtiyacı var yalnız :D
Sahsi görüsüm katılanlar vardır yoktur art mart hikaye çok bi fark yok simdilik tabi hız ve pil konusunda yani getiri yok lakin götürü ne var G2'nin harika çok begendigim arayüzünü G3'ün basit materyal arayüzü alacak.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
bencede nexus 5 almalısın ama g2 alsanda pişman etmez :D

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
vay arkadaş nexus5 i herkes güncelleme için tercih ediyor. iyi güzel diyelim peki bu zaten genel olarak geliştirici cihazı yüzlerce rom var sizce bunu alanlar güncelleme önemsemeli mi ? aynı şekilde g2 de rom konusunda popüler ben illa g2 demiyorum ama sırf güncelleme için nexus5 tercih etmek saçma . g2 şarjı 1 gün çok rahat çıkarırken n5 yarı yolda bırakır.

• Beğen
ugurmaxi

ugurmaxi

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimal nexus 5 alıcam 600 tl ye buldum g2 garantili o fiyatlara bulamadım

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleme için nexus demek çok klasik bir laf oldu artık. G2 almadı güncellemeyi henüz ama illaki alacaktır. İkinci el alacakmışsın, uygun bulduğunu alacaksın bu kadar basit. İkisi de üzmez seni. Ama sıfır alacak olsan da N5 tavsiye ederdim, söyleyeyim. Güncelleme için N5 demek ne kadar saçma bir lafsa stock androide boş diyip geçmek de o kadar saçma.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
şarj konusunda yarı yolda bırakmaz ama g2 kadar batarya performansı beklemeyin ....

byAndroid

byAndroid

Üye
2500 mah batarya yok muydu 1 günü çıkarsın yeter 4::30 saatte ekran süresi alsın kafi

Invoke

Invoke

Üye
2500 mah batarya yok muydu 1 günü çıkarsın yeter 4::30 saatte ekran süresi alsın kafi

2300 var. Günü gayet rahat çıkıyorum ben. 2:30-6 arası değişir ekran süresi. Sürekli oyun oynarsanız 2-2:30 saate biter. Sürekli film izlerseniz 6'ya kadar da gider. 3:30-4 günlük normal kullanımda görüyorum. Ortalama değerler...

byAndroid

byAndroid

Üye
2300 de azmisti yavv ben 2500 sanıyordum neyse zar zor çıkarır bi günü ağır kullanımda tabi. Normal kullanımda çok rahat

0MG90

0MG90

Üye
Saçma değil bana göre. Ben uğraşılmamış arayüze ve olmayan içeriklere para vermem. Aosp bana göre değil görsellik istiyorum ben. Ayrıca G2'nin bataryasının daha uzun gittiği ve kamerasının azda olsa iyi çektiği kesin.

• Beğen
Tepkiler: DalvikCache ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Saçma değil bana göre. Ben uğraşılmamış arayüze ve olmayan içeriklere para vermem. Aosp bana göre değil görsellik istiyorum ben. Ayrıca G2'nin bataryasının daha uzun gittiği ve kamerasının azda olsa iyi çektiği kesin.
Kamera bi Sony olmasa da ışığın uygun olduğu ortamlarda mükemmel çekiyor. Ekran suresi olarak en kotu 5 saat en iyi 7 saat alıyoruz daha ne olsun. Kullanımı kolaylaştıran onlarca güzel uygulama da cabası . Ama fiyat söz konusu olunca hangisine gücü yetiyorsa onu alması lazim şimdiden hayırlı olsun .

Üst Alt