G2'nin arayüzüne daha çok uğraşılmış stock'a daha çok uğraşılmış tartışılır. =P
Kameranın çoğu parçası aynı, tek fark megapixel bile olabilir tam bilmiyorum yalan olmasın ama ayrıntılı konusu vardı.
G2 nin arayuzune kotu demek komik ve bu benim yorumum daha akici bir arayuz görmedim bunu kullandigim icin soylemiyorum bizzat deneyip tecrube ettigim icin kullaniyorum zaten.Bundan sebep G3 arayuzunun gelmesinden rahatsizim lg nin kendi uygulamalari da harika kullanisli lg marka akilli tv si olanlar icin ozellikle
Arayüz olarak bence g3 Lg işin içine etti görsellik bakımından bahsetmiyorum cihazda takılmalar oluyor... bunun sebebide kesinlikle arayüz diye düşünüyorum g2 de böyle bir problem yok...
kardeşim nexus 5 g2 nin yanından gecemez g2 al elimde g2 var ve g3 le aynı nerdeyse nexus nedir karsılastırıyon Allah askına 2sini al eline bak bi sen nexus 5 (beş para etmez)
normal romlarda kasmıyor ama aosp romlar çok hızlı tepki veriyor mesela görev yöneticisinde açık uygulamaya geçiş süresi aosp'lerde aynı anda stock bazlı romlarda 1-1.5sn ekran yenileniyor fark ettiğim bu sadece zaten yavaşlama olayı felan yok .Telefonu kullanmayı bilen kolay kolay kastıramaz 2 cihazı da.
G2 ye aynı romu yükleyince aynı oluyor sınıfta arkadaşlar karşılaştırdık . G2 stock rom vs nexus stock , nexus daha iyi tabiki de çünkü bomboş. ama ikisine de aynı romu yükleyince tamamen farksız oluyor bende şuan aosp lollipop rom var boş ram 1.3gb
normal romlarda kasmıyor ama aosp romlar çok hızlı tepki veriyor mesela görev yöneticisinde açık uygulamaya geçiş süresi aosp'lerde aynı anda stock bazlı romlarda 1-1.5sn ekran yenileniyor fark ettiğim bu sadece zaten yavaşlama olayı felan yok .Telefonu kullanmayı bilen kolay kolay kastıramaz 2 cihazı da.
G2 ye aynı romu yükleyince aynı oluyor sınıfta arkadaşlar karşılaştırdık . G2 stock rom vs nexus stock , nexus daha iyi tabiki de çünkü bomboş. ama ikisine de aynı romu yükleyince tamamen farksız oluyor bende şuan aosp lollipop rom var boş ram 1.3gb
Mesela ben aosp Romların tasarımını Beğenmiyorum ama alacak arkadaş beğiniyorsa g2 yi nexus 5 yapabilir
Ama nexus 5 i g2 gibi olamaz yani fazlası var eksiği yok