Kutusu var zatenclg turkiye yaziyo aveadan alinma faturasi da avea lg turkiye bakiyo herldeTelefonun kutusu yokmuydu kutuda garantisi yazar
İmei sorgulayınca doğru çıkıyor zaten bi sıkıntı yok gibi ama neden ota üzerinden güncelleme almıyor bilmiyorum
Ekran görüntüsü olarakta g3 un aynısı zaten g2deki lolipopta aynı bi kaç fazla özelliği var
30b eski serilere verilen30b ile 30c nin farki nedir ikisi de turkey de
LG TRKutusu var zatenclg turkiye yaziyo aveadan alinma faturasi da avea lg turkiye bakiyo herlde
Him bugun mecidiyekoye goturecegim insallah gun icinde yaparlar.Yasamadim henuz ama yasayanlar vaemis
Orjinal lollipop sıkıntılı hem Android den dolayı hemde LG nin satış politikası nedeniyle sıkıntılar var.Sizce lolipopa gecmeli miyiz? Neden?
yeni bir heyecan arıyodum telefonda ama sanırım gereksiz heyecana girmeye gerek yokOrjinal lollipop sıkıntılı hem Android den dolayı hemde LG nin satış politikası nedeniyle sıkıntılar var.
Lolipop en fazla 1 ay durdum bir romda şişiyor pil durumu berbat hale geliyor.
Şuan VK lollipop rom var iyi diyorlar ona geçilebilir ama sonunda oda şişecektir.
Lollipop daha oturmadı hataları var yani. Ben cloudy 2.2 kullanıyorum 1 aydan fazla kullanıyordum şişme vs olmadı benim bir hatam yüzünden geçen yeniden kurdum sıfırdan önceki ile yenisi arasında çok az bir fark vardı. Yapan adam iyi yapmış. Ya da stock kitkat kullanacaksın ama cloudy den sonra stock kitkat olmuyor. Tavsiyem Cloudy yükle kafan rahat olur. Orjinal lollipoptan daha fazla özellikli hem g3 birebir. Orjinalde g3 beat ten farksız.
Stock ROM sıkıyor g3 arayüzünü görünceyeni bir heyecan arıyodum telefonda ama sanırım gereksiz heyecana girmeye gerek yok
fazla anlamıyom o işlerden kardeşStock ROM sıkıyor g3 arayüzünü görünce
2.2 flashla geç baya bi uğraşmazsın rom işiyle.
son yukledigin uygulamaları kontrol et. ayarlar pil kısmından detaylı resim ay biz de bakalım.Arkadaşlar 2 gündür telefon şarji aniden yarıya iniyor virüs mü girdi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim