★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

metallistm

Üye
30b ile 30c nin farki nedir ikisi de turkey de

avast

avast

Üye
Telefonun kutusu yokmuydu kutuda garantisi yazar
İmei sorgulayınca doğru çıkıyor zaten bi sıkıntı yok gibi ama neden ota üzerinden güncelleme almıyor bilmiyorum
Ekran görüntüsü olarakta g3 un aynısı zaten g2deki lolipopta aynı bi kaç fazla özelliği var
Kutusu var zatenclg turkiye yaziyo aveadan alinma faturasi da avea lg turkiye bakiyo herlde

marist

marist

Üye
Telefonumum kulaklik girisi kulakligi tutmuyor hafif bir oynamada kulaklik cikmis gibi oluyor. Benimle ayni sorunu yasiyan var mi?

avast

avast

Üye
Yasamadim henuz ama yasayanlar vaemis

T.serdar

Üye
Arkadaslar telefon uzerinden guncelleme ne zaman gelecek?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gelmeyecek.Pc uzerinden guncelle.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Sizce lolipopa gecmeli miyiz? Neden?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Sizce lolipopa gecmeli miyiz? Neden?
Orjinal lollipop sıkıntılı hem Android den dolayı hemde LG nin satış politikası nedeniyle sıkıntılar var.
Lolipop en fazla 1 ay durdum bir romda şişiyor pil durumu berbat hale geliyor.
Şuan VK lollipop rom var iyi diyorlar ona geçilebilir ama sonunda oda şişecektir.
Lollipop daha oturmadı hataları var yani. Ben cloudy 2.2 kullanıyorum 1 aydan fazla kullanıyordum şişme vs olmadı benim bir hatam yüzünden geçen yeniden kurdum sıfırdan önceki ile yenisi arasında çok az bir fark vardı. Yapan adam iyi yapmış. Ya da stock kitkat kullanacaksın ama cloudy den sonra stock kitkat olmuyor. Tavsiyem Cloudy yükle kafan rahat olur. Orjinal lollipoptan daha fazla özellikli hem g3 birebir. Orjinalde g3 beat ten farksız.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Orjinal lollipop sıkıntılı hem Android den dolayı hemde LG nin satış politikası nedeniyle sıkıntılar var.
Lolipop en fazla 1 ay durdum bir romda şişiyor pil durumu berbat hale geliyor.
Şuan VK lollipop rom var iyi diyorlar ona geçilebilir ama sonunda oda şişecektir.
Lollipop daha oturmadı hataları var yani. Ben cloudy 2.2 kullanıyorum 1 aydan fazla kullanıyordum şişme vs olmadı benim bir hatam yüzünden geçen yeniden kurdum sıfırdan önceki ile yenisi arasında çok az bir fark vardı. Yapan adam iyi yapmış. Ya da stock kitkat kullanacaksın ama cloudy den sonra stock kitkat olmuyor. Tavsiyem Cloudy yükle kafan rahat olur. Orjinal lollipoptan daha fazla özellikli hem g3 birebir. Orjinalde g3 beat ten farksız.
yeni bir heyecan arıyodum telefonda ama sanırım gereksiz heyecana girmeye gerek yok

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Arkadaşlar g2 nin şarj aleti bozuldu. Sanırım garanti kapsamına girmiyormuş. Önerebileceğiniz, fazla pahalı olmayan bir şarj aleti var mı? Şarj aletinin orijinal olup olmaması önemli midir?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aslında doğru kullanımda pili lollipop daha iyi gidiyor ama eğer ekran tam parlaklıkta ise max 3 saat ekran süresi alabiliyorum
bu gönderdiğim SS de ben o gün evden çıkmadım ve youtubedan wifi üzerinde baya video izledim yaklaşık 1.5 saat

beni klübe alın ben nasıl oldu da görmedim ???

-----

ekran parlaklığı max %60 min ise %30
oda çok da karanlık değil

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

cinaski12

Üye
Arkadaşlar 2 gündür telefon şarji aniden yarıya iniyor virüs mü girdi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaşlar 2 gündür telefon şarji aniden yarıya iniyor virüs mü girdi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
son yukledigin uygulamaları kontrol et. ayarlar pil kısmından detaylı resim ay biz de bakalım.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben cloudy rom v3.2 ye geçiyorum umararım stock lollipopdan daha iyidir iyi ise daha iyi bi güncelleme çıkarana kadar LG bunu kullanırım
şuan inmek üzere 30 dkden yükleyeceğim

Luck Star

Luck Star

Üye
güzele benziyor bende chelzos rom kurucam. tüm g4 uygulamaları arayuzu vs var.

Üst Alt