★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hadi ya ona mi gecsemcpeki bunlara gecince garantide sorun oluyormu birde mesela onlara gecince guncelleme alabiliyormuyuz
Alamazsın kendi imeinin kayıtlı olduğu ülkeden alınır birtek

Emre

Üye
yaz gitsin g2 beyaz

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Garanti sorun olurmu 20h de
Olmaması lazım lg nin kendi programı ile kendi yazılımını yukluyorsun tabi bizim servislerimiz baktı sende Almanya rom var bakmamazlik yapar başka ülke onları ilgilendirmiyor derler.
Bellide olmaz bilmiyorum ne olur :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Servise verecek olursan tr rom atar verirsin birşey olmaz

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
tamamdır o zaman lolipop gelmezse 20h almanya kurayım
Öyle dene bakalım.
Ota veremediler bi su lolipop u galiba sorunları düzeltmeye çalışıyorlar ama düzeltmeden direk ota verirse bu kadar bekletip kulakları çınlar

avast

avast

Üye
Öyle dene bakalım.
Ota veremediler bi su lolipop u galiba sorunları düzeltmeye çalışıyorlar ama düzeltmeden direk ota verirse bu kadar bekletip kulakları çınlar
bazıları sorun falan yok serverlar yuzunden bekletiliyo diyor sizin cihaz lg turkiye garantiliyse siz hangi romu kuruyorsunuz

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
bazıları sorun falan yok serverlar yuzunden bekletiliyo diyor sizin cihaz lg turkiye garantiliyse siz hangi romu kuruyorsunuz
Ya öyle diyenler cihazını daha önce hiç kullanmadı heralde ya da hiç sorunsuz ki imkansız androidde ram şişiyor Memory leak diyorlar hiç biri olmasa bu var kesinlikle ama yok diyorlar.
LG tr garantili tr10c var ama akşam Cloudy gecicem ya.
10c şarj süper ona laf yok[emoji1] ama olmadık yerlerde kasıyor. Kilit ekranında bildirim çubuğunu indirmeye çalış adamın telefonu kirası geliyor çok fena takılarak iniyor aşağıya.
Oyunlarda fps düşüşleri var acayip kasıyor en basit oyunda.
Kamera zayıf.
Uygulamalar geç tepki veriyor biraz.
Ama arayüz seri menüde 0 kasma [emoji1]

avast

avast

Üye
Ya öyle diyenler cihazını daha önce hiç kullanmadı heralde ya da hiç sorunsuz ki imkansız androidde ram şişiyor Memory leak diyorlar hiç biri olmasa bu var kesinlikle ama yok diyorlar.
LG tr garantili tr10c var ama akşam Cloudy gecicem ya.
10c şarj süper ona laf yok[emoji1] ama olmadık yerlerde kasıyor. Kilit ekranında bildirim çubuğunu indirmeye çalış adamın telefonu kirası geliyor çok fena takılarak iniyor aşağıya.
Oyunlarda fps düşüşleri var acayip kasıyor en basit oyunda.
Kamera zayıf.
Uygulamalar geç tepki veriyor biraz.
Ama arayüz seri menüde 0 kasma [emoji1]
ondada kasmasın bi zahmet :D ben ne yapsam bilemedim ya

16gb beyaz 411k serisi LG g2 var lg nin sitesinden imei sorgusuyla TR30c romunu indirdim kurdum. bundan 4 gun sonra jeally bean tr10c yukledim lakin jeally bean yukleyince telefonda guncelleme aratınca en guncel surumdesınız diyor hatta pc suite e taktım onda bile enguncel surumdesiniz diyor bende imei ile sorgulamaya calıstım ama bu seferde imei is not valid hatası veriyor anlayamadım kaldım boyle hangi yazılımı kurmam lazım bazıları almanya 20h open 16 kur en iyisi o dedi ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
ondada kasmasın bi zahmet :D ben ne yapsam bilemedim ya

16gb beyaz 411k serisi LG g2 var lg nin sitesinden imei sorgusuyla TR30c romunu indirdim kurdum. bundan 4 gun sonra jeally bean tr10c yukledim lakin jeally bean yukleyince telefonda guncelleme aratınca en guncel surumdesınız diyor hatta pc suite e taktım onda bile enguncel surumdesiniz diyor bende imei ile sorgulamaya calıstım ama bu seferde imei is not valid hatası veriyor anlayamadım kaldım boyle hangi yazılımı kurmam lazım bazıları almanya 20h open 16 kur en iyisi o dedi ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
Şuan lolipopta değil misin sen?
Lolipopta isen tr bekle ota verince yeni bişey verir gibi onu yüklensin

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
avast

avast

Üye
Duzeltme
Iste boyle diyo ne lg nin sitesinden sorgulatinca imei ile link veriyo ne burdan

T.serdar

Üye
Arkadaslar telefon uzerinden lollipop dagitilmaya baslandimi?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Duzeltme
Iste boyle diyo ne lg nin sitesinden sorgulatinca imei ile link veriyo ne burdan
Bilmiyorum ki
Bende simdi cludy yükledim sonunda[emoji4]

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Goruntuleri falan atsana nasil

Yahu ekran sararirsa garantiye veririm 23 ay garantisi var lg turkiye dedim dh de. adam onun belki ici acilmistir sen ikinci el aldin nerden bilcen falan dedi icime kurt dustu :ehe
Telefonun kutusu yokmuydu kutuda garantisi yazar
İmei sorgulayınca doğru çıkıyor zaten bi sıkıntı yok gibi ama neden ota üzerinden güncelleme almıyor bilmiyorum
Ekran görüntüsü olarakta g3 un aynısı zaten g2deki lolipopta aynı bi kaç fazla özelliği var

Üst Alt