avast
Üye
Hadi ya ona mi gecsemcpeki bunlara gecince garantide sorun oluyormu birde mesela onlara gecince guncelleme alabiliyormuyuzAlmanya 20h en iyi stock kitkat diye duydum şarj vs
Hadi ya ona mi gecsemcpeki bunlara gecince garantide sorun oluyormu birde mesela onlara gecince guncelleme alabiliyormuyuzAlmanya 20h en iyi stock kitkat diye duydum şarj vs
Alamazsın kendi imeinin kayıtlı olduğu ülkeden alınır birtekHadi ya ona mi gecsemcpeki bunlara gecince garantide sorun oluyormu birde mesela onlara gecince guncelleme alabiliyormuyuz
Garanti sorun olurmu 20h deAlamazsın kendi imeinin kayıtlı olduğu ülkeden alınır birtek
Olmaması lazım lg nin kendi programı ile kendi yazılımını yukluyorsun tabi bizim servislerimiz baktı sende Almanya rom var bakmamazlik yapar başka ülke onları ilgilendirmiyor derler.Garanti sorun olurmu 20h de

tamamdır o zaman lolipop gelmezse 20h almanya kurayımServise verecek olursan tr rom atar verirsin birşey olmaz
Öyle dene bakalım.tamamdır o zaman lolipop gelmezse 20h almanya kurayım
bazıları sorun falan yok serverlar yuzunden bekletiliyo diyor sizin cihaz lg turkiye garantiliyse siz hangi romu kuruyorsunuzÖyle dene bakalım.
Ota veremediler bi su lolipop u galiba sorunları düzeltmeye çalışıyorlar ama düzeltmeden direk ota verirse bu kadar bekletip kulakları çınlar
Ya öyle diyenler cihazını daha önce hiç kullanmadı heralde ya da hiç sorunsuz ki imkansız androidde ram şişiyor Memory leak diyorlar hiç biri olmasa bu var kesinlikle ama yok diyorlar.bazıları sorun falan yok serverlar yuzunden bekletiliyo diyor sizin cihaz lg turkiye garantiliyse siz hangi romu kuruyorsunuz
ondada kasmasın bi zahmetYa öyle diyenler cihazını daha önce hiç kullanmadı heralde ya da hiç sorunsuz ki imkansız androidde ram şişiyor Memory leak diyorlar hiç biri olmasa bu var kesinlikle ama yok diyorlar.
LG tr garantili tr10c var ama akşam Cloudy gecicem ya.
10c şarj süper ona laf yok[emoji1] ama olmadık yerlerde kasıyor. Kilit ekranında bildirim çubuğunu indirmeye çalış adamın telefonu kirası geliyor çok fena takılarak iniyor aşağıya.
Oyunlarda fps düşüşleri var acayip kasıyor en basit oyunda.
Kamera zayıf.
Uygulamalar geç tepki veriyor biraz.
Ama arayüz seri menüde 0 kasma [emoji1]
ben ne yapsam bilemedim ya Şuan lolipopta değil misin sen?ondada kasmasın bi zahmetben ne yapsam bilemedim ya
16gb beyaz 411k serisi LG g2 var lg nin sitesinden imei sorgusuyla TR30c romunu indirdim kurdum. bundan 4 gun sonra jeally bean tr10c yukledim lakin jeally bean yukleyince telefonda guncelleme aratınca en guncel surumdesınız diyor hatta pc suite e taktım onda bile enguncel surumdesiniz diyor bende imei ile sorgulamaya calıstım ama bu seferde imei is not valid hatası veriyor anlayamadım kaldım boyle hangi yazılımı kurmam lazım bazıları almanya 20h open 16 kur en iyisi o dedi ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
suanda tr 30c kurdum aynen de acaba yeni bişey verecek miŞuan lolipopta değil misin sen?
Lolipopta isen tr bekle ota verince yeni bişey verir gibi onu yüklensin

Telefon durumu iyidir zaten yeni yükledin kal sen onda lg yeni sürüm verince onuda yüklensin [emoji1]suanda tr 30c kurdum aynen de acaba yeni bişey verecek mi![]()
Ota üzerinden verilmedi dahaArkadaslar telefon uzerinden lollipop dagitilmaya baslandimi?
Bilmiyorum kiDuzeltme
Iste boyle diyo ne lg nin sitesinden sorgulatinca imei ile link veriyo ne burdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Goruntuleri falan atsana nasilBilmiyorum ki
Bende simdi cludy yükledim sonunda[emoji4]
Yahu ekran sararirsa garantiye veririm 23 ay garantisi var lg turkiye dedim dh de. adam onun belki ici acilmistir sen ikinci el aldin nerden bilcen falan dedi icime kurt dustuBilmiyorum ki
Bende simdi cludy yükledim sonunda[emoji4]

Telefonun kutusu yokmuydu kutuda garantisi yazarGoruntuleri falan atsana nasil
Yahu ekran sararirsa garantiye veririm 23 ay garantisi var lg turkiye dedim dh de. adam onun belki ici acilmistir sen ikinci el aldin nerden bilcen falan dedi icime kurt dustu![]()