Birde imei durumu vardı imeine göre indirme belki ondandır.Hocam turkiye iste 10c lg turkiyeden indirdim turkey open 16 10c
Aveadan alinma 411k serisi
Birde imei durumu vardı imeine göre indirme belki ondandır.
olmadı gidip kitkat ya da lolipop kdz indirirsin bir şey yok bu durumda.
Yazılım bilgisi kısmı böyle mi
Bende güncelleme var.
Birde imei durumu vardı imeine göre indirme belki ondandır.
olmadı gidip kitkat ya da lolipop kdz indirirsin bir şey yok bu durumda.
Yazılım bilgisi kısmı böyle mi
Bende güncelleme var.
Bende enguncel surum diyor bak atayim bende
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
30c tr demisti iki hafta once indirmistim tekrar bakayim bi dakikaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İmei bak bakayım senin telefonun firmware gösterir son sürüm bak bakalım Türkiye mi ya da başka ülke mi
Avea paralel satmaz ama belkide paraleldir. Vodafone dan alınma cihaz İngiltere çıkmıştı bi ara.
Haydii simdide imei is no valid diyor mobilden deneyinceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İmei bak bakayım senin telefonun firmware gösterir son sürüm bak bakalım Türkiye mi ya da başka ülke mi
Avea paralel satmaz ama belkide paraleldir. Vodafone dan alınma cihaz İngiltere çıkmıştı bi ara.
Anlamadım bende şimdi doğru girdiğine emin misin30c tr demisti iki hafta once indirmistim tekrar bakayim bi dakika
Haydii simdide imei is no valid diyor mobilden deneyince
Aynen 802tr cikiyor hocam benimde cihaz turkiye cihazi ondan eminim lg from phone da indirdim google playden turkiye yaziyo 20c tr yukluydu aldigimdada lolipopada 30c tr indirmistim jeally beani 10c tr indirince guncelleme gelmedi malesefAnlamadım bende şimdi doğru girdiğine emin misin
Buradan imei sorgula bakalım bi
Bende böyle.
Güncelleme yapamıyorsan istediğin sürümün kdz indirip kurarsın benim telefonda kdz kurarken sıkıntı çıkıyor ama seninkinde çıkmıyor bildiğim kadarıyla.
Allahallah neden böyle oldu bilmiyorum sen kitkat mi kullanmak istiyorsun?Aynen 802tr cikiyor hocam benimde cihaz turkiye cihazi ondan eminim lg from phone da indirdim google playden turkiye yaziyo 20c tr yukluydu aldigimdada lolipopada 30c tr indirmistim jeally beani 10c tr indirince guncelleme gelmedi malesef
Aynen kitkati otayla aliyim lolipop gelince onuda otayla kurarim diyordum olmadiAllahallah neden böyle oldu bilmiyorum sen kitkat mi kullanmak istiyorsun?
acaba 10c yerine 10b mi kurmaliydim ? Bide lolipop tr 30c varmis birde 16gb ler icin hangi ulke bilmiyorum 30 d varmis 300 mb daha dusuk tr ye goreAlmanya olabilir 30dAynen kitkati otayla aliyim lolipop gelince onuda otayla kurarim diyordum olmadiacaba 10c yerine 10b mi kurmaliydim ? Bide lolipop tr 30c varmis birde 16gb ler icin hangi ulke bilmiyorum 30 d varmis 300 mb daha dusuk tr ye gore
Almanya sorun yok diyorlar led sorunu gibi kullanmadığım için bilmiyorum.Jealy bean baya hantal tus kilidinde bile hantal heleki nexus kullanip iphone kullanip jeally heana donuncesimdi hangi lolipopu flashlasamki tr flashlasam fix guncellemeleri gelirmi uoksa 30d flaslasam almanyanin fixleri gelmezmi

Lolipop ta iyi birşey yok şuanBen 5.0.2 vkullandim valla 2 hafta 30c pek farkvgormedim custom olarak onerin ne tum ozelliklerin calistigi
lolipop bana. Iyi gibi geliyo nedendir bilmem 5 saat ekran aliyorum full 3g 12 saatte beklemeLolipop ta iyi birşey yok şuan
Kitkat Cloudy G3 2.2 çok iyi diyorlar bende kullanmadım henüz.
İyi alıyorsunlolipop bana. Iyi gibi geliyo nedendir bilmem 5 saat ekran aliyorum fu ll 3g 12 saatte bekleme
Performans olarak ta daha akici bence kitkata donuyum diyorum ama imei ile guncelleme bulamiyor telefon malesefİyi alıyorsun
Kdz indir sen ya da direk 30c geçPerformans olarak ta daha akici bence kitkata donuyum diyorum ama imei ile guncelleme bulamiyor telefon malesef
30c kurulu suanda bide 20hlee falan varmis kitkat icin farki neckiKdz indir sen ya da direk 30c geç