★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Hocam turkiye iste 10c lg turkiyeden indirdim turkey open 16 10c
Aveadan alinma 411k serisi

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hocam turkiye iste 10c lg turkiyeden indirdim turkey open 16 10c
Aveadan alinma 411k serisi
Birde imei durumu vardı imeine göre indirme belki ondandır.
olmadı gidip kitkat ya da lolipop kdz indirirsin bir şey yok bu durumda.

Yazılım bilgisi kısmı böyle mi
Bende güncelleme var.

avast

avast

Üye
Bende enguncel surum diyor bak atayim bende

Bende güncelleme var.

Bende güncelleme var.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bende enguncel surum diyor bak atayim bende

İmei bak bakayım senin telefonun firmware gösterir son sürüm bak bakalım Türkiye mi ya da başka ülke mi
Avea paralel satmaz ama belkide paraleldir. Vodafone dan alınma cihaz İngiltere çıkmıştı bi ara.

avast

avast

Üye

İmei bak bakayım senin telefonun firmware gösterir son sürüm bak bakalım Türkiye mi ya da başka ülke mi
Avea paralel satmaz ama belkide paraleldir. Vodafone dan alınma cihaz İngiltere çıkmıştı bi ara.
30c tr demisti iki hafta once indirmistim tekrar bakayim bi dakika

Haydii simdide imei is no valid diyor mobilden deneyince
G2 ye hangi lolipopu kurayim 30 c mi 30d mi

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
30c tr demisti iki hafta once indirmistim tekrar bakayim bi dakika

Haydii simdide imei is no valid diyor mobilden deneyince
Anlamadım bende şimdi doğru girdiğine emin misin

Buradan imei sorgula bakalım bi

Bende böyle.
Güncelleme yapamıyorsan istediğin sürümün kdz indirip kurarsın benim telefonda kdz kurarken sıkıntı çıkıyor ama seninkinde çıkmıyor bildiğim kadarıyla.

avast

avast

Üye
Anlamadım bende şimdi doğru girdiğine emin misin

Buradan imei sorgula bakalım bi

Bende böyle.
Güncelleme yapamıyorsan istediğin sürümün kdz indirip kurarsın benim telefonda kdz kurarken sıkıntı çıkıyor ama seninkinde çıkmıyor bildiğim kadarıyla.
Aynen 802tr cikiyor hocam benimde cihaz turkiye cihazi ondan eminim lg from phone da indirdim google playden turkiye yaziyo 20c tr yukluydu aldigimdada lolipopada 30c tr indirmistim jeally beani 10c tr indirince guncelleme gelmedi malesef

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Aynen 802tr cikiyor hocam benimde cihaz turkiye cihazi ondan eminim lg from phone da indirdim google playden turkiye yaziyo 20c tr yukluydu aldigimdada lolipopada 30c tr indirmistim jeally beani 10c tr indirince guncelleme gelmedi malesef
Allahallah neden böyle oldu bilmiyorum sen kitkat mi kullanmak istiyorsun?

avast

avast

Üye
Allahallah neden böyle oldu bilmiyorum sen kitkat mi kullanmak istiyorsun?
Aynen kitkati otayla aliyim lolipop gelince onuda otayla kurarim diyordum olmadi :D acaba 10c yerine 10b mi kurmaliydim ? Bide lolipop tr 30c varmis birde 16gb ler icin hangi ulke bilmiyorum 30 d varmis 300 mb daha dusuk tr ye gore

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Aynen kitkati otayla aliyim lolipop gelince onuda otayla kurarim diyordum olmadi :D acaba 10c yerine 10b mi kurmaliydim ? Bide lolipop tr 30c varmis birde 16gb ler icin hangi ulke bilmiyorum 30 d varmis 300 mb daha dusuk tr ye gore
Almanya olabilir 30d
Ben şuan jely bean kullanıyorum pil süresinden memnunum ama lolipoptan sonra biraz sıkıntı olmadı değil. Oyunlarda fps düşüşleri oluyor Temple run da bile.d
Bende kitkata ordan gecersem lolipopa diye düşünüyorum ama şarj meselesi yüzünden gecesim gelmiyor.
Bilgisayara Cloudy G3 2.2 ve Cloudy stock 2.7 indirdim onlardan birine geçsem diyorum ama ugrasasim gelmedi üşendim.
Stock jely bean duruyorum bakalım şimdilik.
Kararsızım şuan.
Root rom işleri ile uğraşmak istemiyorum bi yandan gündüz iş akşam yorgunluk olduğu için.
Lg ota verirse lolipop geçip kalabilirim ya da Cloudy.

avast

avast

Üye
Jealy bean baya hantal tus kilidinde bile hantal heleki nexus kullanip iphone kullanip jeally heana donunce :D simdi hangi lolipopu flashlasamki tr flashlasam fix guncellemeleri gelirmi uoksa 30d flaslasam almanyanin fixleri gelmezmi

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Jealy bean baya hantal tus kilidinde bile hantal heleki nexus kullanip iphone kullanip jeally heana donunce :D simdi hangi lolipopu flashlasamki tr flashlasam fix guncellemeleri gelirmi uoksa 30d flaslasam almanyanin fixleri gelmezmi
Almanya sorun yok diyorlar led sorunu gibi kullanmadığım için bilmiyorum.
Ben 30a vietnam kullandım, acura v5 lolipop romu kullandım. Sonuç olarak 30a 20.gunde sapıttı acura ise 1 hafta dayanmadan şişti pil sapıttı 2 saat lg için berbat bi durum.d
Lolipop rom ları şuan için sıkıntılı. Hem google'dan kaynaklı hemde lg.
5.1.1 öncesinde Memory leak denilen lanet bi ram sorunu var ram şişiyor temizleniyor sanırım oda şarja etki ediyor. Telefonu ikidebir reset atmak için almadık sonuçta. LG ise yeter artık bırakın g2 gidin g3 g4 alın diye bozmaya çalışıyor satış yapmak için. Lg g2 lolipop ile g3 beat ten farkı kalmıyor eksiği var. G2 ye özel her şey kaldırılıp verilmiş lolipop. G3teki smart notice bile verilmedi. G3 beat smart clean ing var en basitinden g2 lolipop o bile yok. G3 beat ten eksik bi kaç şey.
Akıllı sadelik ayağına g2yi kullanılamaz hale getiriyor lg hem pil dayanmıyor hem özellik kesiyor. Allahtan kamerayı biraz duzeltmisler nasıl olduysa artık. 5.0.2 son güncelleme onunla halledip bırakacak. Telefon şişmese şarjı iyi gitse bu telefonu çok daha uzun kullanır kullanıcılar. İşini bilenler custom rom geçiyor bilmeyen normal kullanıcı değiştirmek zorunda kalıyor telefonu.
Şahsi kanaatim inş lg beni utandırır güzel bir yazılım verir :)

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
Ben 5.0.2 vkullandim valla 2 hafta 30c pek farkvgormedim custom olarak onerin ne tum ozelliklerin calistigi

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ben 5.0.2 vkullandim valla 2 hafta 30c pek farkvgormedim custom olarak onerin ne tum ozelliklerin calistigi
Lolipop ta iyi birşey yok şuan
Kitkat Cloudy G3 2.2 çok iyi diyorlar bende kullanmadım henüz.

avast

avast

Üye
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Almanya 20h en iyi stock kitkat diye duydum şarj vs

Üst Alt