★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Ben aldigimda ckitakatti 4 gun kullandim kullanmadim lolipop geldi flashladim jn nasilki hatasizsa oda olur sikilinca ota yaparsin :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ben aldigimda ckitakatti 4 gun kullandim kullanmadim lolipop geldi flashladim jn nasilki hatasizsa oda olur sikilinca ota yaparsin :D
Evet biraz daha tepki süreleri yavaş sanırım jelly beanda bende kit-kat kullandım hep sonra lollipop

avast

avast

Üye
Evet biraz daha tepki süreleri yavaş sanırım jelly beanda bende kit-kat kullandım hep sonra lollipop
16 gb aveadan alinma bul linkini banada atda aksam flash layim root yapayim degisiklik olur :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
16 gb aveadan alinma bul linkini banada atda aksam flash layim root yapayim degisiklik olur :D
Jelly bean forumberin zip dosyası var .

Tr10c zip dosyası twrpden kurarsın full wipe yapıyor kendisi zaten ben otg atıp kurmadan önce full wipe yapıp otgden kuruyorum geçen sefer öyle geçtim hiç bir sorun olmamıştı . ota dan kit-kat güncellemistim.

Twrp yoksa kdz flashlicaksin
Telefon tr cihazı değil mı ?

avast

avast

Üye
Telefon tr avea cihazi ama twrp yok o kotu olmus ya
Bana twrpcyuklemesini dununu bununu anlatan bi kaynat atarmisin

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Telefon tr avea cihazi ama twrp yok o kotu olmus ya
Bana twrpcyuklemesini dununu bununu anlatan bi kaynat atarmisin
Twrp yüklemede bisey yok
Towelroot indirip root atacaksın . Bunu kuracan antivirüs falan olmasın internet olmalı telefonda .
Make it rain mı ne var açınca tikliyon root atıyor bukadar.
Root atılınca playstore den super su indir.

Towelroot

Root yapınca bunu indir twrp kurunca direk bunu yükleyeceksin twrp güncelleme yapmak için . son sürüm 2.8.5.1 yükleyeceksin twrp kurulunca . twrp kurunca direk twrp gidilsin mı diye soracak auto rec uygulaması.
Telefon hafızasında dursun işte .d

Güncel recovery

Bunları yapınca autorec indiricen g2 için .
Auto rec kurucan root yetkisi vericen girince sorar.
Recoveryi kuracak, zaten uygulama girince tıklanacak tek bir şey vardı unuttum adını install twrp dir.d

Auto rec

Twrp kurulunca install girip verdiğim güncel twrp kur
Reboot twrp yap istediğini kur

Bu adımları yapınca twrp hazır olcak. En son verdigim forumber dosyasını flashla anlattığım gibi.

avast

avast

Üye
Bu kulaklik sesini artirmanin yolu varmi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dostum bende hem siyah hem beyaz G2 var biliyosun esimde de G2 var beyaz olanın sesi ile siyah olanın sesi arasında uçurum kadar ses siddeti farkı var.Siyah çok daha yüksek benim cihaz beyaz olmasına ragmen siyah kulaklıgı kullanıyorum :D

avast

avast

Üye
Dostum bende hem siyah hem beyaz G2 var biliyosun esimde de G2 var beyaz olanın sesi ile siyah olanın sesi arasında uçurum kadar ses siddeti farkı var.Siyah çok daha yüksek benim cihaz beyaz olmasına ragmen siyah kulaklıgı kullanıyorum :D
Abi kulaklikla alakalimidirki ya iphoneda bangir bangir bagiran sony mdr ex50lp bunds sondu resmen gerci kardeismin philips she3500 u bunda iyi ses verdi hemde 30 lira :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Abi kulaklikla alakalimidirki ya iphoneda bangir bangir bagiran sony mdr ex50lp bunds sondu resmen gerci kardeismin philips she3500 u bunda iyi ses verdi hemde 30 lira :D

Kulaklık etkiler tabi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aypılla iyi anlasmıs demekki :D Çıkış siddeti düsük demeye getiriyosan öyle bir sey yok siyah kulaklıgı bulabilirsen cevrende bir dene öyle bir ses öyle bir kalite yok bos konusmuyorum cidden quadbeat 2 hakkını veriyo :D

avast

avast

Üye
Aypılla iyi anlasmıs demekki :D Çıkış siddeti düsük demeye getiriyosan öyle bir sey yok siyah kulaklıgı bulabilirsen cevrende bir dene öyle bir ses öyle bir kalite yok bos konusmuyorum cidden quadbeat 2 hakkını veriyo :D
Arkadaslardada beyaz g2 var bakalim deng gelirse bi deniycem siyah bulursam

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
66muko

66muko

Üye
Andraid de arka pilan uygulamalarini kapatmak

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
@avast jelly bean yukledim dunden beri kullanıyorum gayet memnunum işin garibi kitkattan daha seri geldi bana kitkat da hard reset atıp kullandım bunuda kullanıyorum daha seri bu ana sayfaya dönüş hızı olsun uygulama açılışları daha hızlı [emoji1]
Galiba jelly bean kalacağım hep bir sorun çıkmadıkça.
Kamera konusunda lolipoptan çok daha zayıf ama fazla kullanmam zaten .
Dün kurulumdan sonra %37den %10 a kadar uygulama yukleme ayarlari yapma falan derken 1 saat 57 dakika ekran süresi verdi bütün işlerimi gördüm öyle sarja taktım .

avast

avast

Üye
Bende kurucamda inan indirmeye useniyorum 1.9 gb

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bende kurucamda inan indirmeye useniyorum 1.9 gb
Kursan olur aslında yeniden herşeyi kurmak çok zahmetli ama pişman olmadım uğraştığıma.
Bugün full 3g nasıl performans verecek bakalım ilk şarjlar az olur zamanla oturur ama şuan iyi gidiyoz bakalım.
Bu jelly beanda ttpod sapitmis ama en çok şarj harcayan o.görünüyor durduruyorum yine hemen geri başlıyor root atıp greenify kullanmak sart bu.ttpoda[emoji1]

avast

avast

Üye
Kursan olur aslında yeniden herşeyi kurmak çok zahmetli ama pişman olmadım uğraştığıma.
Bugün fu ll 3g nasıl performans verecek bakalım ilk şarjlar az olur zamanla oturur ama şuan iyi gidiyoz bakalım.
Bu jelly beanda ttpod sapitmis ama en çok şarj harcayan o.görünüyor durduruyorum yine hemen geri başlıyor root atıp greenify kullanmak sart bu.ttpoda[emoji1]
Ttpof neymis haci

Üst Alt