Kinaye yapiyoruz bazi arkadaslar begenmedi ya kamerayi profesyonellermis kendileri..Kötü mu şimdi bu?
Bana yetiyor kamerası gayette güzel çekiyor. Eger fotoğraf çok önemliyse alırlar bir dijital fotoğraf makinesi kafa rahat olurKinaye yapiyoruz bazi arkadaslar begenmedi ya kamerayi profesyonellermis kendileri..

bu home tuşuna basınca pat diye geçmesini istiyorum 1 saniye sonra geçiyor animasyona.Daha hizlisi var ama stabil degil zero launcher vardi sevmistim ama ne bileyim bir nova launcher etmez. Apus ve go launcher deneyebilirsin ama digerlerini tavsiye etmiyorum.
bu home tuşuna basınca pat diye geçmesini istiyorum 1 saniye sonra geçiyor animasyona.
launcherden farkeder mi diye denedim bir kaç tane farketmedi yoksa nova prime çok iyi uzun zamandır kullanıyorum. [emoji4]
google now launcher dener misin bir de ?Deneyim sende sorun yok sanırım [emoji6]google now launcher dener misin bir de ?
Ben cloudy g3 kullaniyorum arayuzu ozlemisim 4 aydir cm11 yukluydu google apps den gelen google launcher yuklu geliyordu otomatik.cok hizliydiDeneyim sende sorun yok sanırım [emoji6]
Çok araştırdım nette benim gibi yazan cvp veren yok hep deneyelim bakalımBen cloudy g3 kullaniyorum arayuzu ozlemisim 4 aydir cm11 yukluydu google apps den gelen google launcher yuklu geliyordu otomatik.cok hizliydi
Hangi telefon daha hizliYok aynı ztn bu launcher sevmiyorum google arama aktiflestiriyor zorla.
Bu gecikme lg arayüzden sanırım.
Normalde hiç problem değilde başka telefondan benimkine geçince kendini belli ediyor
sanırım rom değişiminden başka olmaz bu iş lolipop gelsin bakalım ordada öyle olursa sıkıntı![]()

[emoji2]Hangi telefon daha hizli![]()
Valla bende yok isin yoksa temizle telefonu yeni bir roma gec[emoji2]
Zenfone en son kullandığım
O telefon bu telefon önemli değil normalde home tusuna basınca direk animasyona geçmesi gerekir.
Telefonla ilgili hiç bir sıkıntım yok ama 1 snlik gecikme öyle duruyor ölü piksel gibi göze batıyor [emoji4]
wipe dalvik cache felan. Bi de xposed kullanma
Stock rootsuz çok fazla uygulama widget falanda yok bir iki ay önce pc suitten hataları gider mi ne bişey var onu yapmıştım en son.Valla bende yok isin yoksa temizle telefonu yeni bir roma gecwipe dalvik cache felan. Bi de xposed kullanma
![]()
Hmm stock kullanmayali 1 seneyi gecti valla stock mu hizli diger romlar mi hizli bilmiyorum ama stock daha iyi olmasi gerekStock rootsuz çok fazla uygulama widget falanda yok bir iki ay önce pc suitten hataları gider mi ne bişey var onu yapmıştım en son.
.lollipop uygulamalari hizlandiriyor ve bosta kalan ram miktari cok fazla oluyor umarim istedigin gibi olur
Bende s3 minide en fazls haftada romdan roma atladığım için bunda o işlere bulasmadim bulaşmak istemiyorumda oldukça memnumum romdan sıfır kasma heleki miniden sonra[emoji2]Hmm stock kullanmayali 1 seneyi gecti valla stock mu hizli diger romlar mi hizli bilmiyorum ama stock daha iyi olmasi gerek.lollipop uygulamalari hizlandiriyor ve bosta kalan ram miktari cok fazla oluyor umarim istedigin gibi olur
![]()
Var, oldugundan eminim ama hangisi bilmiyorumBende s3 minide en fazls haftada romdan roma atladığım için bunda o işlere bulasmadim bulaşmak istemiyorumda oldukça memnumum romdan sıfır kasma heleki miniden sonra[emoji2]
Rootsuz ekran videosu almak için programıvar mı?

Bakayım ben teşekkürler.Var, oldugundan eminim ama hangisi bilmiyorum![]()
Ekran videosu alma uygulaması önerir misiniz? Bana da lazım. Bildiklerim var ama pek iyi degiller. Cihaz rootlu.
Bakayım ben teşekkürler.
Rootsuz olanlar bilgisayar bağlantısı istiyor hep akşam evde deneyelim bakalım neden istediklerini anlamadım ama.uygulama adı : Rec. bunu kullanıyorum çok güzel bence.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunun apksını bulabilirsin umarım. Rootsuzmuş.