★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bana biri resim cekmeyi öğretsin
Arkasi gunduz manzara resimlerinde cok iyide ic mekanda cok kotu hele bir yerden isik vuruyosa cok parliyo onu ayarlayamadim g3 romu var bide

Arkadan ziyade ön kameram sanki tozlu gibi duruyo o yuzden cok puslu Çıkıyo çözüm onerisi olan?

marist

marist

Üye
Kinaye yapiyoruz bazi arkadaslar begenmedi ya kamerayi profesyonellermis kendileri..
Bana yetiyor kamerası gayette güzel çekiyor. Eger fotoğraf çok önemliyse alırlar bir dijital fotoğraf makinesi kafa rahat olur :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Daha hizlisi var ama stabil degil zero launcher vardi sevmistim ama ne bileyim bir nova launcher etmez. Apus ve go launcher deneyebilirsin ama digerlerini tavsiye etmiyorum.
bu home tuşuna basınca pat diye geçmesini istiyorum 1 saniye sonra geçiyor animasyona.
launcherden farkeder mi diye denedim bir kaç tane farketmedi yoksa nova prime çok iyi uzun zamandır kullanıyorum. [emoji4]

Luck Star

Luck Star

Üye
bu home tuşuna basınca pat diye geçmesini istiyorum 1 saniye sonra geçiyor animasyona.
launcherden farkeder mi diye denedim bir kaç tane farketmedi yoksa nova prime çok iyi uzun zamandır kullanıyorum. [emoji4]
:) google now launcher dener misin bir de ?

Luck Star

Luck Star

Üye
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ben cloudy g3 kullaniyorum arayuzu ozlemisim 4 aydir cm11 yukluydu google apps den gelen google launcher yuklu geliyordu otomatik.cok hizliydi
Çok araştırdım nette benim gibi yazan cvp veren yok hep deneyelim bakalım

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Yok aynı ztn bu launcher sevmiyorum google arama aktiflestiriyor zorla.
Bu gecikme lg arayüzden sanırım.
Normalde hiç problem değilde başka telefondan benimkine geçince kendini belli ediyor
sanırım rom değişiminden başka olmaz bu iş lolipop gelsin bakalım ordada öyle olursa sıkıntı :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Yok aynı ztn bu launcher sevmiyorum google arama aktiflestiriyor zorla.
Bu gecikme lg arayüzden sanırım.
Normalde hiç problem değilde başka telefondan benimkine geçince kendini belli ediyor
sanırım rom değişiminden başka olmaz bu iş lolipop gelsin bakalım ordada öyle olursa sıkıntı :D
Hangi telefon daha hizli :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hangi telefon daha hizli :D
[emoji2]
Zenfone en son kullandığım
O telefon bu telefon önemli değil normalde home tusuna basınca direk animasyona geçmesi gerekir.
Telefonla ilgili hiç bir sıkıntım yok ama 1 snlik gecikme öyle duruyor ölü piksel gibi göze batıyor [emoji4]

Luck Star

Luck Star

Üye
[emoji2]
Zenfone en son kullandığım
O telefon bu telefon önemli değil normalde home tusuna basınca direk animasyona geçmesi gerekir.
Telefonla ilgili hiç bir sıkıntım yok ama 1 snlik gecikme öyle duruyor ölü piksel gibi göze batıyor [emoji4]
Valla bende yok isin yoksa temizle telefonu yeni bir roma gec :) wipe dalvik cache felan. Bi de xposed kullanma:)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Valla bende yok isin yoksa temizle telefonu yeni bir roma gec :) wipe dalvik cache felan. Bi de xposed kullanma:)
Stock rootsuz çok fazla uygulama widget falanda yok bir iki ay önce pc suitten hataları gider mi ne bişey var onu yapmıştım en son.

Luck Star

Luck Star

Üye
Stock rootsuz çok fazla uygulama widget falanda yok bir iki ay önce pc suitten hataları gider mi ne bişey var onu yapmıştım en son.
Hmm stock kullanmayali 1 seneyi gecti valla stock mu hizli diger romlar mi hizli bilmiyorum ama stock daha iyi olmasi gerek :).lollipop uygulamalari hizlandiriyor ve bosta kalan ram miktari cok fazla oluyor umarim istedigin gibi olur:)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Hmm stock kullanmayali 1 seneyi gecti valla stock mu hizli diger romlar mi hizli bilmiyorum ama stock daha iyi olmasi gerek :).lollipop uygulamalari hizlandiriyor ve bosta kalan ram miktari cok fazla oluyor umarim istedigin gibi olur:)
Bende s3 minide en fazls haftada romdan roma atladığım için bunda o işlere bulasmadim bulaşmak istemiyorumda oldukça memnumum romdan sıfır kasma heleki miniden sonra[emoji2]
Rootsuz ekran videosu almak için programıvar mı?

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende s3 minide en fazls haftada romdan roma atladığım için bunda o işlere bulasmadim bulaşmak istemiyorumda oldukça memnumum romdan sıfır kasma heleki miniden sonra[emoji2]
Rootsuz ekran videosu almak için programıvar mı?
Var, oldugundan eminim ama hangisi bilmiyorum :(

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ekran videosu alma uygulaması önerir misiniz? Bana da lazım. Bildiklerim var ama pek iyi degiller. Cihaz rootlu.

Luck Star

Luck Star

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dragonmhmt ve Sucrofe
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
uygulama adı : Rec. bunu kullanıyorum çok güzel bence.

şunun apksını bulabilirsin umarım. Rootsuzmuş.
Rootsuz olanlar bilgisayar bağlantısı istiyor hep akşam evde deneyelim bakalım neden istediklerini anlamadım ama.

Üst Alt