★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

fantasticomer

fantasticomer

Üye
biraz daha ustalaşmanı tavsiye ederim android hakkıında :D yoksa telefona herhangi bir yazılım atarken telefonun çöp olabilme ihtimali var %5te olsa..

Root: telefona yetki verir herşeyi yapmanı sağlar , ister gereksiz şeyleri kaldır, ister animasyon ekle aklına gelebilcek herşey...
Not: root garanti dışı bırakıyor ancak dediğim gibi çok iyi çözersek root atıp daha sonra unroot atıyoruz , orjinal yazılım atınca anlaşılmıyo :D

Dostum tek kelimeyle özgürlük...
küçücük ekrana bakmaktan , hep aynı menüde dolaşmaktan bıkkınlık gelmişti.
sırf şu samsung u görüp almıyordum keşke zamanında note2 alsaydım beni şimdiye kadar idare ederdi.
gidip veriyoruz 1500-2000 lira telefon menuden çıkmaz, animasyon vs. geçiş efekti yok ekran zaten fu ll hd değil ondan sonra telefon kasmıyor ehe ehe :D

valla android anlatılmaz yaşanır .. he şöyle birşeyde var gidip s4 almıycaksın alırsan. 1000 lira üzeri verceksen nexus5 lg g2 den başlıyacaksın onun dışında xperia z bile kasıyor arkadaştaki...

++
otg gibi usb baglama yok
internetten birşey indirme yok
bluetooth yok
kızılötesi yok
hafıza artırma yok
yok oğlu yok :gun1::gun1:apple

:cool

Bu root islemini yaparsak ayni jailbreak gibi parali uygulamalari ücretsiz indirebiliyormuyuz?

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu root islemini yaparsak ayni jailbreak gibi parali uygulamalari ücretsiz indirebiliyormuyuz?

onu şimdide indirirsin hiç birşey yapmadan :D android bu özgürlük ...

bulup atarım linkleri 1-2 site ve uygulama var

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
fantasticomer

fantasticomer

Üye
onu şimdide indirirsin hiç birşey yapmadan :D android bu özgürlük ...

bulup atarım linkleri 1-2 site ve uygulama var

Hadi daha ne duruyorsun dostum yolla da android özgürlüğünü yasayalım bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Hadi daha ne duruyorsun dostum yolla da android özgürlüğünü yasayalım bakalım :D

geç yollayabildim k.bakma :D

blackmart alpha v0.99

2sinden birini indir.

linkin içindeki not içinde yazılı :D

ayrıca notes.io tavsiyem

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer ve melodileriyakar
fantasticomer

fantasticomer

Üye
Luck Star

Luck Star

Üye
Valla dostum bu soylediklerini acik soyleyeyim anlamadim,birinden destek almadan bu isi yapamam galiba :( peki videolu bir anlatim varmi?

Apkmania site . Arama yerinden oyun buluyoruz .apk sini indirip telefona atiyoruz ve yukluyoruz . Ama buyuk oyunlar icin data dosyasi olabiliyor. O da android data obb klasor icine atiliyor ..,

Blackmart ise playstore aynisi arama yap bedava istedigini indir :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Apptoide de ayniymis sanirim blackmartla ancak blackmart a rakip tanimam

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Apkmania site . Arama yerinden oyun buluyoruz .apk sini indirip telefona atiyoruz ve yukluyoruz . Ama buyuk oyunlar icin data dosyasi olabiliyor. O da android data obb klasor icine atiliyor ..,

Blackmart ise playstore aynisi arama yap bedava istedigini indir :)

Tamam buraya kadar sorun yok, simdi yapamam ama yarin aksam allah izin verirse dediklerinizi yarin aksam denerim takildigim durumda burdan size yazarim.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Ben de telefon almayı düşünüyorum ama nexus 5, xperia z1 ve Lg G2 arasında kaldım. Ama G2 nin bataryası yeter :3

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Ben de telefon almayı düşünüyorum ama nexus 5, xperia z1 ve Lg G2 arasında kaldım. Ama G2 nin bataryası yeter :3
Kardes ben 1 ay araştırdım gittigim yolların %90 ı G2 ye çıktı, Z1 ile birebir test ettim Z1 sadece ve sadece biraz saglam ve su gecirmezlik özelligi var,
Bana inan kameradaki mp farki belli bile degil. Hatta ben G2 nin cekimini daha cok begendim odaklanması cok cok iyi.

karayel90

karayel90

Üye
Kullanmak isteyenlere güzel bir imza :D

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Arkadaslar lg g2 kullanan arkadaslar bu telefonun ekrani kapaliyken ve siyah fotoda falan ust kismini asagi dgru egdigmde ekraninda dikey czgiler mevcut oldugunu farkettim sizdede bolemi?

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Arkadaslar lg g2 kullanan arkadaslar bu telefonun ekrani kapaliyken ve siyah fotoda falan ust kismini asagi dgru egdigmde ekraninda dikey czgiler mevcut oldugunu farkettim sizdede bolemi?
Ben Çizgi göremedim.
Ekran Koruyucudan Olabilir mi?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Gunes isgi vya yuksek isik altinda ekran kapali iken alt tarafi goz hizaniza gtrdginizde ekranin sanki gunes paneli gbi czgilere sahip oldgunu grmeniz lazim

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Gunes isgi vya yuksek isik altinda ekran kapali iken alt tarafi goz hizaniza gtrdginizde ekranin sanki gunes paneli gbi czgilere sahip oldgunu grmeniz lazim

Bircok telefonda var o kardesim. Benim 4 yillik telefonda da var , sorun degil o ;)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Szdede varmi die mrak ettm tum g2 lr boleymis galiba

Üst Alt