fantasticomer
Üye
biraz daha ustalaşmanı tavsiye ederim android hakkıındayoksa telefona herhangi bir yazılım atarken telefonun çöp olabilme ihtimali var %5te olsa..
Root: telefona yetki verir herşeyi yapmanı sağlar , ister gereksiz şeyleri kaldır, ister animasyon ekle aklına gelebilcek herşey...
Not: root garanti dışı bırakıyor ancak dediğim gibi çok iyi çözersek root atıp daha sonra unroot atıyoruz , orjinal yazılım atınca anlaşılmıyo
Dostum tek kelimeyle özgürlük...
küçücük ekrana bakmaktan , hep aynı menüde dolaşmaktan bıkkınlık gelmişti.
sırf şu samsung u görüp almıyordum keşke zamanında note2 alsaydım beni şimdiye kadar idare ederdi.
gidip veriyoruz 1500-2000 lira telefon menuden çıkmaz, animasyon vs. geçiş efekti yok ekran zaten fu ll hd değil ondan sonra telefon kasmıyor ehe ehe
valla android anlatılmaz yaşanır .. he şöyle birşeyde var gidip s4 almıycaksın alırsan. 1000 lira üzeri verceksen nexus5 lg g2 den başlıyacaksın onun dışında xperia z bile kasıyor arkadaştaki...
++
otg gibi usb baglama yok
internetten birşey indirme yok
bluetooth yok
kızılötesi yok
hafıza artırma yok
yok oğlu yokapple
![]()
Bu root islemini yaparsak ayni jailbreak gibi parali uygulamalari ücretsiz indirebiliyormuyuz?
yoksa telefona herhangi bir yazılım atarken telefonun çöp olabilme ihtimali var %5te olsa..

peki videolu bir anlatim varmi?