Luck Star
Üye
Valla kitkat nedir bilmiyorum güncellemeden sonra son durum resimde görüldüğü gibidir.
bir daha güncelleme kontrolü yaparmsın ?
Valla kitkat nedir bilmiyorum güncellemeden sonra son durum resimde görüldüğü gibidir.
bir daha güncelleme kontrolü yaparmsın ?
Su an bisey yok.
peki saol . demek sana da bizimle birlikte gelicek..
4.4.2 Kit Kat güncellemesi gelicek bizim telefonlara . %20 hızlanma oluyor . birkaç değişiklik felan. kitkat olayına gelince sürümlere isim veriliyor mesela 4.2.2 jelly bean oluyor. bende apple dan geçtim ama %80 çözdüm androidi
ben foruma tapatalk ile baglaniyorun tam konulari goremiyorum ama G2 ile alakali hersey bu konunun icinde sanırım.İnşallah bende çözerim,tabi sizin yardiminiz olmadan asla ögrenemem, o nedenle cok soru sorabilirim bu nedenle beni mazur görünben foruma tapatalk ile baglaniyorun tam konulari goremiyorum ama G2 ile alakali hersey bu konunun icinde sanırım.
aynen burda sorduğun an birçok kişi görüyor zaten bende tapatalktan bildirim gelince hemen yardım ederim .
Cok tesekkur ederim.

Resimde gorulen antivirüs programı cihazin orjinalinde geldi ben ihtiyac olmayacagini dusunerek indirip kurmadim siz ne dersiniz?
Kurmakta fayda varmı?
Kurarsak cihaza eksileri ne olur?

Appleden androide geçmek nasıl bi duygu?peki saol . demek sana da bizimle birlikte gelicek..
4.4.2 Kit Kat güncellemesi gelicek bizim telefonlara . %20 hızlanma oluyor . birkaç değişiklik felan. kitkat olayına gelince sürümlere isim veriliyor mesela 4.2.2 jelly bean oluyor. bende apple dan geçtim ama %80 çözdüm androidi

Appleden androide geçmek nasıl bi duygu?![]()
Apple dan Andoride Bu hafta gecen birisi olarak söyleyeyim, cihaz farki cok var bu özellikler iphone da olsa sanirim cihaz 2500tl den asagi satışa çıkmazdı, android bana cok basit geldi her turlu ozellik ile cihazi kisisellestirebiliyorsun, bu durum iphone da sadece jailbreak ile yapilabiliyor.
Root nedir? Jailbreak gibi miBir de telefonu rootlayınca gör :3

Hayda bak bunu iyi dedin onu nasil yapiyoruz detayli anlatan link varmi ?Aynen jailbreak tan da öte
Hayda bak bunu iyi dedin onu nasil yapiyoruz detayli anlatan link varmi ?
yoksa telefona herhangi bir yazılım atarken telefonun çöp olabilme ihtimali var %5te olsa..
Appleden androide geçmek nasıl bi duygu?![]()

apple