★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye

peki saol . demek sana da bizimle birlikte gelicek..

4.4.2 Kit Kat güncellemesi gelicek bizim telefonlara . %20 hızlanma oluyor . birkaç değişiklik felan. kitkat olayına gelince sürümlere isim veriliyor mesela 4.2.2 jelly bean oluyor. bende apple dan geçtim ama %80 çözdüm androidi

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
fantasticomer

fantasticomer

Üye

4.4.2 Kit Kat güncellemesi gelicek bizim telefonlara . %20 hızlanma oluyor . birkaç değişiklik felan. kitkat olayına gelince sürümlere isim veriliyor mesela 4.2.2 jelly bean oluyor. bende apple dan geçtim ama %80 çözdüm androidi

İnşallah bende çözerim,tabi sizin yardiminiz olmadan asla ögrenemem, o nedenle cok soru sorabilirim bu nedenle beni mazur görün :) ben foruma tapatalk ile baglaniyorun tam konulari goremiyorum ama G2 ile alakali hersey bu konunun icinde sanırım.

Luck Star

Luck Star

Üye
İnşallah bende çözerim,tabi sizin yardiminiz olmadan asla ögrenemem, o nedenle cok soru sorabilirim bu nedenle beni mazur görün :) ben foruma tapatalk ile baglaniyorun tam konulari goremiyorum ama G2 ile alakali hersey bu konunun icinde sanırım.

aynen burda sorduğun an birçok kişi görüyor zaten bende tapatalktan bildirim gelince hemen yardım ederim .

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bu tel on numara iiki almisim :)

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Resimde gorulen antivirüs programı cihazin orjinalinde geldi ben ihtiyac olmayacagini dusunerek indirip kurmadim siz ne dersiniz?
Kurmakta fayda varmı?
Kurarsak cihaza eksileri ne olur?

Luck Star

Luck Star

Üye
Resimde gorulen antivirüs programı cihazin orjinalinde geldi ben ihtiyac olmayacagini dusunerek indirip kurmadim siz ne dersiniz?
Kurmakta fayda varmı?
Kurarsak cihaza eksileri ne olur?

Gerek yok bende hicbirsey kurmadimTÜM LG G2 KULLANICILARININ İZLEMESİ GEREKEN VİDEO :D

İZLEMEYEN KALMASIN HER İZLEDİĞİMDE GÜLÜYORUM :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

zemmer

zemmer

Üye
LG G2 Kulubüne beni de ekleyin.Kolay gelsin.teşkürler.

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer ve Luck Star
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hoşgeldiniz arkadaşlar .
Ekledim sizleri de.

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer ve zemmer

samet602

Üye
Arkadaşlar merhaba spigen slim armor kılıfı almıştım 3üncü günü bugün cover kılıf kullandığım için satıyorum kendi sitesinde 60 lira biliyosunuz 40 liraya vericem ankara içi elden teslim edebilirim ürün orjinal doğruma kodu fatura mevcut şüpheniz olmasın

• Beğen
wwwhmz

wwwhmz

Üye

Appleden androide geçmek nasıl bi duygu? :dry:

• Beğen
fantasticomer

fantasticomer

Üye

Apple dan Andoride Bu hafta gecen birisi olarak söyleyeyim, cihaz farki cok var bu özellikler iphone da olsa sanirim cihaz 2500tl den asagi satışa çıkmazdı, android bana cok basit geldi her turlu ozellik ile cihazi kisisellestirebiliyorsun, bu durum iphone da sadece jailbreak ile yapilabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Apple dan Andoride Bu hafta gecen birisi olarak söyleyeyim, cihaz farki cok var bu özellikler iphone da olsa sanirim cihaz 2500tl den asagi satışa çıkmazdı, android bana cok basit geldi her turlu ozellik ile cihazi kisisellestirebiliyorsun, bu durum iphone da sadece jailbreak ile yapilabiliyor.

Bir de telefonu rootlayınca gör :3

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Aynen jailbreak tan da öte

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Hayda bak bunu iyi dedin onu nasil yapiyoruz detayli anlatan link varmi ?

biraz daha ustalaşmanı tavsiye ederim android hakkıında :D yoksa telefona herhangi bir yazılım atarken telefonun çöp olabilme ihtimali var %5te olsa..

Root: telefona yetki verir herşeyi yapmanı sağlar , ister gereksiz şeyleri kaldır, ister animasyon ekle aklına gelebilcek herşey...
Not: root garanti dışı bırakıyor ancak dediğim gibi çok iyi çözersek root atıp daha sonra unroot atıyoruz , orjinal yazılım atınca anlaşılmıyo :D

Dostum tek kelimeyle özgürlük...
küçücük ekrana bakmaktan , hep aynı menüde dolaşmaktan bıkkınlık gelmişti.
sırf şu samsung u görüp almıyordum keşke zamanında note2 alsaydım beni şimdiye kadar idare ederdi.
gidip veriyoruz 1500-2000 lira telefon menuden çıkmaz, animasyon vs. geçiş efekti yok ekran zaten full hd değil ondan sonra telefon kasmıyor ehe ehe :D

valla android anlatılmaz yaşanır .. he şöyle birşeyde var gidip s4 almıycaksın alırsan. 1000 lira üzeri verceksen nexus5 lg g2 den başlıyacaksın onun dışında xperia z bile kasıyor arkadaştaki...

++
otg gibi usb baglama yok
internetten birşey indirme yok
bluetooth yok
kızılötesi yok
hafıza artırma yok
yok oğlu yok :gun1::gun1:apple

:cool

• Beğen

Üst Alt