★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Beni eklememisler :(

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz.
Eksik olan varsa söylesin tekrar, güncellerim...

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve fantasticomer
fantasticomer

fantasticomer

Üye
Gerçekten çok ucuz . Ben beyaz 16gb orjinal lg garantili olarak kvk dan net 1440 Tl ye aldim... ama 2-3 ay oluyor

Şu an lg turkiye garantililerin fiyati hemen hemen ayni sadece istanbul bilisim'in fiyatari düşük.

Luck Star

Luck Star

Üye
Şu an lg turkiye garantililerin fiyati hemen hemen ayni sadece istanbul bilisim'in fiyatari düşük.

Valla verdigim parayi sonuna kadar hakeden tek cihaz :D iphone 4s ilk ciktigi gun yurt disindan getirttik kaydiyla beraber 980 liraya gelmisti ama aldigima pisman olmustum . Bunda oyle degil .. ama elim alisti bu bile kucuk geliyor . G Pro 2 alabilirim :)

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
fantasticomer

fantasticomer

Üye
Valla verdigim parayi sonuna kadar hakeden tek cihaz :D iphone 4s ilk ciktigi gun yurt disindan getirttik kaydiyla beraber 980 liraya gelmisti ama aldigima pisman olmustum . Bunda oyle degil .. ama elim alisti bu bile kucuk geliyor . G Pro 2 alabilirim :)

Ben andriod'i çözmeden cihazı degistirmem :)

fantasticomer

fantasticomer

Üye
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz.
Eksik olan varsa söylesin tekrar, güncellerim...

Üstad bana bir güncelleme geldi sen bu cihazdan anlıyorsun galiba :) resim eklemek icin yetkin yok diyor o yuzden ekran goruntusunu ekleyemiyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
10c guncellemesi

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu güncellemeyi yaparsak, kitkat güncellemesini yapamiyormuyuz, kusura bakmayın ben android ilk defa kullanıyorum.

Yapiyorsun tabiki sadece internet kotaliysa felan diye dedim uğraşma diye . Yani 1 hafta sonra bi daha gelicek...

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
Luck Star

Luck Star

Üye
Yapiyorsun tabiki sadece internet kotaliysa felan diye dedim uğraşma diye . Yani 1 hafta sonra bi daha gelicek...

Ayarlar ,genel ,telefon hakkinda, yazilim bilgileri kisminda D80210c-TUR-XX tur yazan kisimda ne yaziyor

fantasticomer

fantasticomer

Üye

Üst Alt