Gerçekten çok ucuz . Ben beyaz 16gb orjinal lg garantili olarak kvk dan net 1440 Tl ye aldim... ama 2-3 ay oluyor
Şu an lg turkiye garantililerin fiyati hemen hemen ayni sadece istanbul bilisim'in fiyatari düşük.
iphone 4s ilk ciktigi gun yurt disindan getirttik kaydiyla beraber 980 liraya gelmisti ama aldigima pisman olmustum . Bunda oyle degil .. ama elim alisti bu bile kucuk geliyor . G Pro 2 alabilirim 
Valla verdigim parayi sonuna kadar hakeden tek cihaziphone 4s ilk ciktigi gun yurt disindan getirttik kaydiyla beraber 980 liraya gelmisti ama aldigima pisman olmustum . Bunda oyle degil .. ama elim alisti bu bile kucuk geliyor . G Pro 2 alabilirim
![]()

Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz.
Eksik olan varsa söylesin tekrar, güncellerim...
Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz.
resim eklemek icin yetkin yok diyor o yuzden ekran goruntusunu ekleyemiyorum.simdi oldu galiba.Yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz.
Yspalim mı peki?10c guncellemesi
Yspalim mı peki?
Bu güncellemeyi yaparsak, kitkat güncellemesini yapamiyormuyuz, kusura bakmayın ben android ilk defa kullanıyorum.Nisanda kitkat gelicek sen bilirsin
Bu güncellemeyi yaparsak, kitkat güncellemesini yapamiyormuyuz, kusura bakmayın ben android ilk defa kullanıyorum.
Yapiyorsun tabiki sadece internet kotaliysa felan diye dedim uğraşma diye . Yani 1 hafta sonra bi daha gelicek...
Kota sorunu yok cok sukur o yuzden güncelligorumYapiyorsun tabiki sadece internet kotaliysa felan diye dedim uğraşma diye . Yani 1 hafta sonra bi daha gelicek...
destek icin sagolun.Ayarlar ,genel ,telefon hakkinda, yazilim bilgileri kisminda D80210c-TUR-XX tur yazan kisimda ne yaziyor
Sayfa bu sekilde
Sana 4.4.2 gelmis olmasi gerek guncelle bi istersen
Senin icin kitkat gelmis