★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Eyvallah :)
Lg G2 mükemmeldir ... Ayricaliktir .:)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
:) bende 2.kılıfı alıp satacam okul harçlığı yapacam

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
onu bence g2 kesmes

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
G3 alcam ben :zzz:

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
benim dedemde en son model çıksın öyle alcam diyo :D

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve Dede
asml_ysn

asml_ysn

Üye
usta alacam ama son bi kez sizden de tavsiye alım dedim symbian bittikden sonra androide gececem ondan G2 sizce nasıl ?

asml_ysn

asml_ysn

Üye
tek kelime yeter diyorsun yani :D

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Cevap alındı :D ama LG ye ticket atsak bunun symbianını üretse ne manyak olur :D :D

Invoke

Invoke

Üye
symbianını mı :D G2 güzel telefon hacı ama hafıza kartı girişi yok 32gblık modelini almanı tavsiye ederim...

asml_ysn

asml_ysn

Üye
evet symbianını baştan beri symbianla uğraşınca androide yabancıyız ;) Simdi bende forumu dolanıyordum 32lik diyor herkes öyle yapacam zaten :D ama tavsiyen için de çok teşekkür ederim :)

chatlaxserdar

chatlaxserdar

Üye
Arkadaşlar LG G2de radioyu kullanmak istiyorsanız. Bu adresdeki ASİA D802 stock firmwareyi yükleyin.Çatır çatır çalışıyor.Belki soracak arkadaşlar vardır :%100 Türkçe dir.

• Beğen
Tepkiler: _cete_ ve Dede
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
evet symbianını baştan beri symbianla uğraşınca androide yabancıyız ;) Simdi bende forumu dolanıyordum 32lik diyor herkes öyle yapacam zaten :D ama tavsiyen için de çok teşekkür ederim :)
g2 gerçekten çok güzel bi cihaz yaw hele 32si

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
kesinlikle yeter =)
Arkadaşlar LG G2de radioyu kullanmak istiyorsanız. Bu adresdeki ASİA D802 stock firmwareyi yükleyin.Çatır çatır çalışıyor.Belki soracak arkadaşlar vardır :%100 Türkçe dir.
servise gösterecem cihazı kasada anormal bi çıtırdama sözkonusu herangibi düşme sözkonusu değil de bunu yükliyip denemek istiyorum sıkıntı çıkaracak garanti ile alakadar bir sorun teşkil eder mi

Üst Alt