★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Bende bayram sonu bu cihazı alacağım telefon herşeyiyle kusursuz denilebilir ama aklıma takılan bi soru var;
Malzeme kalitesi nasıl arkadaşlar yani ekranın cam kısmı olsun arka kapak olsun kullanılan malzeme nasıl bi güven yaratıyor kullanıcıda aklımda takılan tek soru bu cihazı kullanan arkadaşlarım yardımcı olur ve beni aydınlatırlarsa çok sevinirim
kardeş lg bu sende allah aşkına ekran da üstüne varmı ki soruyon :D

karayel90

karayel90

Üye
Yok yok cihazın sadece malzeme kalitesini merak ediyorum o kadar elime alıp bakmak nasip olmadı da

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Yok yok cihazın sadece malzeme kalitesini merak ediyorum o kadar elime alıp bakmak nasip olmadı da
çok pro bi his veriyor bana :D zaten eline alınca cihaz direk
Ben burdayıııım diye bağırıyor

wolfbaskan

wolfbaskan

Üye
arkadaşlar telefonuı yatay olarak oyun oynıcakmış gibi tutup bier elinizle yukarı diğeriyle aşağı doğru oynattığınızda kasadan gıcır gıcır ses geliyor mu ?

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
arkadaşlar telefonuı yatay olarak oyun oynıcakmış gibi tutup bier elinizle yukarı diğeriyle aşağı doğru oynattığınızda kasadan gıcır gıcır ses geliyor mu ?
hafif bi çıtırtı oda kulağımı iyice yaklaştırdım da o kadar sorun etmeyin

buraksahinn

buraksahinn

Üye
Malzeme kalitesi nasıl arkadaşlar yani ekranın cam kısmı olsun arka kapak olsun kullanılan malzeme nasıl bi güven yaratıyor kullanıcıda aklımda takılan tek soru bu cihazı kullanan arkadaşlarım yardımcı olur ve beni aydınlatırlarsa çok sevinirim

Arkadasın sorusu arada kaynamıs bence sormak istediği ekran renkleri canlılıgı falan degıl en ufak bır carpmada kırılma çatlama yapıyormu az mesafenden kayıp dustugunde sorun oluyormu plastiğinin kalitesi nasıl ...

s.ileli

s.ileli

Üye
Beyler antutu puanini paylasir misiniz g2 nin

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
telefonun tamamı nerdeyse ekran olduğundan düşmelere karşı çok sağlam denilemez

LimePie

LimePie

Üye
Tuh be cikmayaydi iyiydi tuslari gizliyecektim ama root gerekiyormus

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Tuh be cikmayaydi iyiydi tuslari gizliyecektim ama root gerekiyormus
o tuşları bende sevmiyorum taki cihazı satın alıncaya kadar
ben alıştım o tuşlara hiç bi sıkıntım yok gayet güzel

LimePie

LimePie

Üye
Bende alistimda oyunlarda tam ekran oynamak daha guzel oluyor

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ben bu testlere inanmıyorum 34bin aldım 10dk buzluğa koydum 35.900 aldm bin oldu

boran9999

boran9999

Üye
ben bu testlere inanmıyorum 34bin aldım 10dk buzluğa koydum 35.900 aldm bin oldu

Anlık ısı durumuna göre skor değişimi olabilir bu kesin birşey birde artık cihaz başarıları buna göre değerlendirliyor. Cihaz daha test aşamasında ama ilk önce bu antutu skorları sızdırılıyor :)

NOT: Kesinlikle buzluk gibi cihazı soğutma alternatifini tavsiye etmem buğlanma olur sonuçta elektronik cihazdır telafisi olmayan zararlar verebilirsiniz cihazınıza

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Anlık ısı durumuna göre skor değişimi olabilir bu kesin birşey birde artık cihaz başarıları buna göre değerlendirliyor. Cihaz daha test aşamasında ama ilk önce bu antutu skorları sızdırılıyor :)
evet tabi ben skora bakarak almadım işlemciye baktım grafik birimi falan ama gerçekten hakkını veriyor hele modern combat 4 :thumbup:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
21 - 25 ekim arasi kiliflarimiz gelecek insallah :)

sarıua

sarıua

Üye
Valla alıp almama arasında çok kaldım ya telefonu kabalaştırıyo gibi hissettim görünce :D:D ama keşke banada verselerdi. Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun :D:D

Üst Alt