★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

genesis__

Üye
Senin de bayramın mubarek olsun kardeşim. problem orda işte.kart sıkıntısı var bende.taksit yaptıramadığım için turkcell'den almayı tercih ettim.çok fazla internete de ihtiyacım yok.vodafone kullanıyorum tarifemdeki internet yeter ama dert oldu bu konu bana. o paketi alırsam cihazı anında verirler mi? 16GB 1836TL'ye geliyo.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Senin de bayramın mubarek olsun kardeşim. problem orda işte.kart sıkıntısı var bende.taksit yaptıramadığım için turkcell'den almayı tercih ettim.çok fazla internete de ihtiyacım yok.vodafone kullanıyorum tarifemdeki internet yeter ama dert oldu bu konu bana. o paketi alırsam cihazı anında verirler mi? 16GB 1836TL'ye geliyo.
tabi cihazı verirler hemen sözleşme yapıyorlar sonrada eline veriyorlar cihazı
yanlızz 16gb 1836 tl ise hiç alma bekle
zaten 32 gb 1800tl

• Beğen
Tepkiler: genesis__

genesis__

Üye
bi de bi kaç konu duydum ben bu 16 gb hafızanın yetersiz kalacağına dair. kullanan arkadaşlar var mı memnun mu? performansta düşme yapmaz diyolar ama yaklaşık 10gb kadar bi kullanıcı alanı kalıyomuş hafızada.sizce yeterli mi?

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
bi de bi kaç konu duydum ben bu 16 gb hafızanın yetersiz kalacağına dair. kullanan arkadaşlar var mı memnun mu? performansta düşme yapmaz diyolar ama yaklaşık 10gb kadar bi kullanıcı alanı kalıyomuş hafızada.sizce yeterli mi?
bak şimdi bi telefonun hafızası ne kadar boş ise o telefon o kadar rahat ferah çalışır
bak şimdi günümüz uygulamarında 16gb yetmez zaten çoğunu sistem kullanıyor
32 almaya çalış

genesis__

Üye
bak şimdi bi telefonun hafızası ne kadar boş ise o telefon o kadar rahat ferah çalışır
bak şimdi günümüz uygulamarında 16gb yetmez zaten çoğunu sistem kullanıyor
32 almaya çalış

tamam çok teşekkür ederim :) peki orijinal kılıf bulabilidiniz mi cihaz için?

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
tamam çok teşekkür ederim :) peki orijinal kılıf bulabilidiniz mi cihaz için?
:) evet ön sipariş le aldım ben telefonumu teknosa benim kılıfımı telefon ile birlikte aynı gün içinde gönderdi
şimdi bide bana lg nin kampanyasından kılıf gelecek beyaz renk
onuda satacağım

genesis__

Üye
:) evet ön sipariş le aldım ben telefonumu teknosa benim kılıfımı telefon ile birlikte aynı gün içinde gönderdi
şimdi bide bana lg nin kampanyasından kılıf gelecek beyaz renk
onuda satacağım

ne kadara satıcaksınız peki? telefonu alabilirsem kılıfı da alırım :D amaa kargo meselsi var

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ne kadara satıcaksınız peki? telefonu alabilirsem kılıfı da alırım :D amaa kargo meselsi var
:) valla usta ben öğrenciyim bu lgden gelen kılıf orjinal bi kılıf ben 100e satmayı düşünüyordm orjinal olunca 110tl yaptım kargo dahil kargo bende

genesis__

Üye
:) valla usta ben öğrenciyim bu lgden gelen kılıf orjinal bi kılıf ben 100e satmayı düşünüyordm orjinal olunca 110tl yaptım kargo dahil kargo bende

iyi yapmışsın.kargoyu da işin içine katınca o kadar yapar zaten.sanırım ucuz bile.gerçi kılıflar piyasaya ne kdara çıkar bilmiyorum :)

LimePie

LimePie

Üye
Lg g2 kardesim snde beyaz kılıf varmi

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
satış işi bu sitede yasakarkadaşlar yapmayın ... :bann::bottom:

Son düzenleme:
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar satis isini burada yapmiyorsunuz.
Dikkatli konusup , hareket edelim...

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Bende 100tyle saticam. Arkadaşlar admin uyarı yaptı satış yasak

genesis__

Üye
ya ben karar verdim t-cel'den alıcam telefonu. kredi kartı olmayınca başka alma yolu yok.32gb'a veda etmek zorundayım .s .s

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Iyi bayramlar dostlar S4 kullanıyorum pek memnun değilim şarj çok çabuk bitiyor bu telefona geçmeyi düşünüyorum şarjı nasıl gidiyor cihazın performansı ve stabilligi nasıl?

dakamon

dakamon

Üye
Çok sağ olun teşekkürler şu hoparlör ile ilgili bilgilendirmeniz için :)

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar telefonu root yapsam garantisi gidiyormu ?

sarıua

sarıua

Üye
internette orjinal flip cover kılıf 95 tl arkadaşlar.

karayel90

karayel90

Üye
Bende bayram sonu bu cihazı alacağım telefon herşeyiyle kusursuz denilebilir ama aklıma takılan bi soru var;
Malzeme kalitesi nasıl arkadaşlar yani ekranın cam kısmı olsun arka kapak olsun kullanılan malzeme nasıl bi güven yaratıyor kullanıcıda aklımda takılan tek soru bu cihazı kullanan arkadaşlarım yardımcı olur ve beni aydınlatırlarsa çok sevinirim

Üst Alt