evet z1 in ekran teknolojisi tft olduğu için oda soğutuyor kendini benden iiki haftadır bir o tele bir bu tele bakıyorum inanın 4*4 lük telefon yok illa birşeyler eksik olacakMerhaba arkadaslar bu gün oldukca detayli Z1 i inceleme imkanim oldu hatta bendeki cihazlarla karsilastirdi (iphone5 ve G2) ekran sorunu tamamiyla duruyor renkler oldukca fulug siyah ve beyaz renkler yok bunlarin yerine gri ve tonlari var 20 mp camera bu ekran yuzunden olsa gerek hakkini veremiyor. Alt ve üst bölümlerde oldukca fazla yer var buda görünümü oldukca bozmuş bir ara bende düşünmüştüm almayı ama görünce benim için tamamiyla hayal kirikliğı oldu. Z1 düşünen arkadaşlar bunlari göz ardı etmesin.
siyah mı ?İstanbulda olupta 32Gb cihaz arayanlar Yesilpınar Eyüp Vialand Teknosa'da var bilginize
ABİ SEN ALCANMI NAPCAN ? düşünüyonmusiyah mı ?
Renk sormadım ama 32Gb var karar verdiyseniz şansinizi bir deneyin derim. Bir üst topik icinde birseyler demek istiyorum. Maalesef cihaz olayinda kimse %100 memnun degil en azindan siz nasıl siyah tercih ediyorsanız benim icinde beyaz vazgeçilmezdir beni mutlaka anlamisinizdir.G2 için fikrimide sorarsaniz harici hafiza destegi haricinde oldukca basarili tavsiye edermiyim Kesinlikle tavsiyemdir özellikle ekraninanilmaz başarili .siyah mı ?
AYNEN YANİ BEN MODERN COMBAT 4 OYNUYORUM YOK BÖYLE GRAFİK EKRAN RENK FELAKETRenk sormadım ama 32Gb var karar verdiyseniz şansinizi bir deneyin derim. Bir üst topik icinde birseyler demek istiyorum. Maalesef cihaz olayinda kimse %100 memnun degil en azindan siz nasıl siyah tercih ediyorsanız benim icinde beyaz vazgeçilmezdir beni mutlaka anlamisinizdir.G2 için fikrimide sorarsaniz harici hafiza destegi haricinde oldukca basarili tavsiye edermiyim Kesinlikle tavsiyemdir özellikle ekraninanilmaz başarili .
telefon alıcam ama hala düşünüyorum ne alayım diye bir sony diyorum ekran kötü lg diyorum sd kart yok hadi 32 gb alayım diyom sd kart yerine tek hoparlör ama lg g2 şuan gene listemde 1. sırada kısacası ne yapacağımı şaşırdım bekleyecem artık bayramdan sonra siyah 32 gb varsa görüp kullanıp deneyip kesin kararımı vereceğimABİ SEN ALCANMI NAPCAN ? düşünüyonmu
ABİ BEN TEKNOSADAN ALDIM İŞTEtelefon alıcam ama hala düşünüyorum ne alayım diye bir sony diyorum ekran kötü lg diyorum sd kart yok hadi 32 gb alayım diyom sd kart yerine tek hoparlör ama lg g2 şuan gene listemde 1. sırada kısacası ne yapacağımı şaşırdım bekleyecem artık bayramdan sonra siyah 32 gb varsa görüp kullanıp deneyip kesin kararımı vereceğim
Bana göre bu güne kadar üretilmiş en başarılı ekran. Rakibi super amolet ekranlarda güneşli ortamlarda mutlaka gölgeli ortamlar aramaniz lazim ekrani görebilmek icin bunda hic bir sorun yokAYNEN YANİ BEN MODERN COMBAT 4 OYNUYORUM YOK BÖYLE GRAFİK EKRAN RENK FELAKET
yanlız ekran deli gibi şarj yiyorBana göre bu güne kadar üretilmiş en başarılı ekran. Rakibi super amolet ekranlarda güneşli ortamlarda mutlaka gölgeli ortamlar aramaniz lazim ekrani görebilmek icin bunda hic bir sorun yok

Teşekkür ederim gördüm telefonu 16 gb olanını ekran gerçekten dediğin gibi dehşet birşey bakalım artık bayramdan sonraya kalsın siyah olursa alırım olmazsa beklerim çok ta acelem yokRenk sormadım ama 32Gb var karar verdiyseniz şansinizi bir deneyin derim. Bir üst topik icinde birseyler demek istiyorum. Maalesef cihaz olayinda kimse %100 memnun degil en azindan siz nasıl siyah tercih ediyorsanız benim icinde beyaz vazgeçilmezdir beni mutlaka anlamisinizdir.G2 için fikrimide sorarsaniz harici hafiza destegi haricinde oldukca basarili tavsiye edermiyim Kesinlikle tavsiyemdir özellikle ekraninanilmaz başarili .
eğer kılıf kullanan biriysen benim gibi siyah kılıf al telefon siyah oluyor zatenTeşekkür ederim gördüm telefonu 16 gb olanını ekran gerçekten dediğin gibi dehşet birşey bakalım artık bayramdan sonraya kalsın siyah olursa alırım olmazsa beklerim çok ta acelem yok
bide bjk liyim siyah beyaz oldu
yanlız ekran deli gibi şarj yiyor![]()
Oldukca normal birşey rakiplerine göre batatya sureside başarili sıkıntı yok
20dk nova oynuyorum şarj yüzde 95 oluyoya telefonu alıcam sipariş verdim arkadaşım kılıfı satmayı düşünür müsün ? rengi ne bide ?snapdragon 800 2sene daha moda olur 3.sene eskir
ihtiyaç sahiplerinemi
valla ben öğrenciyim bi cep harçlığı atın vereyimfalan dermişim
![]()
yanlız ekran deli gibi şarj yiyor![]()
Satarım beyaz renk 100tlya telefonu alıcam sipariş verdim arkadaşım kılıfı satmayı düşünür müsün ? rengi ne bide ?
ben siyah istiyorum ya telefon siyah olacakta. Teşekkür ederim. eyv.Satarım beyaz renk 100tl