★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
Bunu bizzat denedik inanıp inanmak size kalmış benim amacım G2 yi kötülemek değil. Aksine G2 şu an piyasadaki en iyi fiyat performans telefonu.

silentattack

silentattack

Üye
Ayrıca haklısınız segmentler farklı

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Egerki ayni kategoride olsaydi hakliydin

Türe

Türe

Üye
Akıllı telefon olarak S4 ten dahi çok daha iyi. iPhone dışında tercih yapma zorunluluğum olsa G2 isterdim.

Bu arada dede benchmarklar gerçek performansı ölçmez biliyon. :ehe

boran9999

boran9999

Üye
Merhaba arkadaslar bu gün oldukca detayli Z1 i inceleme imkanim oldu hatta bendeki cihazlarla karsilastirdi (iphone5 ve G2) ekran sorunu tamamiyla duruyor renkler oldukca fulug siyah ve beyaz renkler yok bunlarin yerine gri ve tonlari var 20 mp camera bu ekran yuzunden olsa gerek hakkini veremiyor. Alt ve üst bölümlerde oldukca fazla yer var buda görünümü oldukca bozmuş bir ara bende düşünmüştüm almayı ama görünce benim için tamamiyla hayal kirikliğı oldu. Z1 düşünen arkadaşlar bunlari göz ardı etmesin.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
arkadaşlar g2min kendi ram temizleme programı var bunu kullanmalımıyım
ne kadar sürede kaç kere yapmalıyım bi zararı olurmu sizce ?

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar g2min kendi ram temizleme programı var bunu kullanmalımıyım
ne kadar sürede kaç kere yapmalıyım bi zararı olurmu sizce ?
Çok sık yaparsan bataryayi tüketir. Gün sonunda yapsan yeterli

buraksahinn

buraksahinn

Üye
Merhabalar benim sorum şuanda hiçbir yerde 32gb versiyonu yok 16 gb versiyonu yeterli olurmu kullananlar dan yardım istiyorum ilk android telefonum olacak ???

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Ram temizleme uygulamarı bataryayı sömürür ondan diyorum. Gün sonunda yapman yeterli olur. Haftada bir de yeniden başlatırsan cihazı sorun olmaz.
ya ben cihazı günde bi kere yeniden başlatıyorum çünkü şarjımı 0a kadar kullanıyorum
Merhabalar benim sorum şuanda hiçbir yerde 32gb versiyonu yok 16 gb versiyonu yeterli olurmu kullananlar dan yardım istiyorum ilk android telefonum olacak ???
16 yetmez kardeşim ilk bir ay 16 yeter ama sonrası yetmez

LimePie

LimePie

Üye
Aynen öyle 32 gb bulursan almaya çalış

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
arkadaşlar demin modern combat 4 türkçe yükledim felaket bişi yaw oyun kaymak gibi oynanıyor telefonda

buraksahinn

buraksahinn

Üye
Şuan hiçbir yerde 32 gb yok zaten turkcell 16gb satıyo tekonosada aradım bayramdan sonra anca dıyolar

--16 gb olanda kaç gb tam olarak bıze kalıyor birde güncel oyunların boyutlarını tam olarak yazarmısınız

Türe

Türe

Üye
Günlüğe gerek yok haftalık da yeter

boran9999

boran9999

Üye
İstanbulda olupta 32Gb cihaz arayanlar Yesilpınar Eyüp Vialand Teknosa'da var bilginize

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve Dede
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
.

Üst Alt