KayraBey
Üye
Antutu da g2 ezer...G2 ile Note 3'ün segmentleri farklı yalnız. Biri Akıllı telefon diğeri phablet
Antutu da g2 ezer...G2 ile Note 3'ün segmentleri farklı yalnız. Biri Akıllı telefon diğeri phablet
Çok sık yaparsan bataryayi tüketir. Gün sonunda yapsan yeterliarkadaşlar g2min kendi ram temizleme programı var bunu kullanmalımıyım
ne kadar sürede kaç kere yapmalıyım bi zararı olurmu sizce ?
nasıl tüketir yaniÇok sık yaparsan bataryayi tüketir. Gün sonunda yapsan yeterli
nasıl tüketir yani
ya ben cihazı günde bi kere yeniden başlatıyorum çünkü şarjımı 0a kadar kullanıyorumRam temizleme uygulamarı bataryayı sömürür ondan diyorum. Gün sonunda yapman yeterli olur. Haftada bir de yeniden başlatırsan cihazı sorun olmaz.
16 yetmez kardeşim ilk bir ay 16 yeter ama sonrası yetmezMerhabalar benim sorum şuanda hiçbir yerde 32gb versiyonu yok 16 gb versiyonu yeterli olurmu kullananlar dan yardım istiyorum ilk android telefonum olacak ???
Aynen kardesm realrace 3 ve modern combat super oy.anioarkadaşlar demin modern combat 4 türkçe yükledim felaket bişi yaw oyun kaymak gibi oynanıyor telefonda
real race yi tercih etmiyorum çünkü oyun bi yerden sonra sürekli altın istiyorAynen kardesm realrace 3 ve modern combat super oy.anio